Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 11. 2020,
11.16

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

intimna nega Chilly PR članek Gaja Prestor

Petek, 6. 11. 2020, 11.16

3 leta, 5 mesecev

V zakulisju s Chillyjem

Ženske svojo moč črpamo iz spolne energije

Oglasno sporočilo

Kako vi skrbite za dobro počutje tam spodaj? Marsikatera dama bo ob tem vprašanju zardela, zmajala z glavo in hitro menjala temo, saj nas je precej odraščalo v prepričanju, da se o tistih predelih in naših težavah z njimi pač ne spodobi govoriti. Čas je, da odkrito spregovorimo o intimni negi, saj skrb za zdravo nožnično floro in higieno intimnih predelov predstavlja temelj zdravja in počutja. Spremljajte serijo člankov z znanimi Slovenkami pod okriljem Chillyja, pokukajte v zakulisje in si osvežite znanje o skrbi za intimno nego.

chilly gaja prestor | Foto:  


Ena izmed tistih, ki brez zadržkov deli svoje mnenje o svojih negovalnih ritualih, je tudi priljubljena mlada glasbenica Gaja Prestor, s katero smo se, seveda razmeram primerno, pogovarjali ob skodelici čaja prek videokonference.


Priljubljena glasbenica odkrito spregovorila o intimni negi

Gajo smo ujeli ravno v njenem studiu, kjer ustvarja novo glasbo, zato ji nega telesa in duha predstavlja pomemben del dneva, saj pravi, da se to odraža na vseh življenjskih področjih, tudi pri njeni glasbi. In kaj je njen recept za dobro počutje? "Opažam, da je moje počutje zelo odvisno od tega, kako se prehranjujem. Trudim se, da se dovolj gibam, kakovostno in zdravo jem, telo negujem z različnimi kozmetičnimi izdelki in si privoščim dovolj krepčilnega spanca. Za svojo duhovno stran pa skrbim z meditacijo, sprehodi na svežem zraku in pozitivnimi afirmacijami, ki mi pomagajo premagovati izzive."

chilly gaja prestor | Foto: Zaveda se, da pod nego telesa in duha spada tudi kakovostna intimna nega, zato se o njej pogosto pogovarja z najbližjimi prijateljicami in mamo, ob morebitnih težavah pa je najboljši naslov gotovo osebni ginekolog. Kot pravi, bi vsaka ženska morala biti ponosna na svoje intimne predele, saj ženske svojo moč črpamo iz spolne energije, ki je sveta in edinstvena.

"Verjamem, da se na to velikokrat pozabi in da je govor o tej temi še vedno nekakšen tabu. Vendar zato smo tukaj, da ena drugo spominjamo na to, da je treba skrbeti za vse dele našega telesa. Če za svoje intimno zdravje ne skrbimo dovolj, lahko hitro pride do kakšnih neželenih zapletov in okužb, zato je vedno boljša preventiva in redni obiski ginekologa," še dodaja Gaja, ki je med drugim tudi poudarila, da pri izbiri izdelkov za intimno nego prisega na kakovost.

Rada ima svoj mir

Res je, da vsaka ženska menstrualni cikel doživlja drugače, a dneve pred menstruacijo pogosto spremlja skorajda slavni PMS, ki obsega različne težave, od razdražljivosti, napihnjenosti do slabše koncentracije. Gaja je ena izmed tistih, ki ima v tem času najraje mir, ki ga posveti skrbni negi in sproščanju telesa. Rada tudi kaj dobrega poje, pogleda zanimiv film in telovadi, saj je gibanje preverjen recept za takojšnje dobro počutje.

Za zaključek je z nami delila še svojo intimno negovalno rutino. "Poleg zdravilne ljubezni do svojega telesa prisegam tudi na vsakodnevno intimno nego z izjemno kakovostnimi izdelki linije Chilly. Na voljo so v petih različicah, ki služijo vsaka drugemu namenu, vse pa zagotavljajo svežino in zaščito ter dolgotrajni občutek blagodejnosti in vlaženja. Sama prisegam na Chilly intimno milo z antibakterijskim učinkom, obožujem pa tudi Chilly Delicate, ki kožo pomiri in nežno neguje," je še dejala.

chilly gaja prestor | Foto:

V teh dneh spremljajte Gajo Prestor tudi na njenih družbenih omrežjih in sodelujte v nagradni igri, za vse novosti o blagovni znamki Chilly pa ne spreglejte Facebook strani Chilly Slovenija.

S Chillyjem ostanite brez skrbi

V svojo intimno negovalno rutino vključite nežne, sveže in diskretne izdelke za intimno nego Chilly, ki pomagajo vzpostavljati naravno ravnovesje nožnične sluznice. Med ženskami vseh generacij so postali prva izbira, priporoča pa jih tudi Združenje ginekologov in porodničarjev Slovenije.

Pet različnih formul Chilly deluje točno tako, kot si vsaka ženska želi.

chilly gaja prestor | Foto: Chilly pH 3.5 ohranja naravno fiziološko ravnovesje sluznice, je posebej prilagojen za dinamično, moderno in aktivno žensko, prav tako, kot si ti.

Chilly Delicate za občutljivo kožo in sluznico zagotavlja blagodejen občutek in občutek olajšanja, tudi ko potrebuješ dodatno mero nežnosti ali v primeru razdražene kože.

Chilly Antibacterial, ki nudi aktivno zaščito pred bakterijami, zmanjšuje srbečico in zagotavlja občutek popolne zaščite in varnosti.

Chilly Hydrating s posebej blagodejno formulo, ki nožnično sluznico nahrani in ji povrne mehkobo, lahko uporabljaš predvsem takrat, ko je tvoja nožnica pretirano suha in občutiš nelagodje, kar je lahko posledica stresa, v obdobju menopavze ali če jemlješ kontracepcijske tablete.

Chilly Gel pa bo navdušil tiste, ki prisegajo na dolgotrajen občutek svežine.


Naročnik oglasnega sporočila je Bolton Adriatic, d. o. o.

Ne spreglejte