SiolNET. Trendi Zdravje
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tudi narava lahko lajša simptome atopijskega dermatitisa

0

termometer

Zdrava koža in lep videz kože pomenita tudi samozavest. Kaj pa ko razdražena in poškodovana koža načne naše dobro počutje? Takrat je potrebna nežna in učinkovita nega. Izberite naravno!

Prehodi med letnimi časi stanje drastično poslabšajo

Če imate tudi vi težave z atopijskim dermatitisom ali luskavico, veste, o kakšnih tegobah govorimo. Ljudje, ki imajo tovrstne težave s kožo, prehode med letnimi časi zelo slabo prenašajo. Na primer zdaj, pozimi, suh in hladen zrak stanje močno poslabšata, saj se koža hitreje izsuši in dehidrira.

Atopijski dermatitis lahko prizadene različne dele telesa, kar se odraža kot rdečica, izpuščaji, neprijeten občutek suhe kože ali neprijetno srbenje. Vsakdanje življenje je tako močno oteženo, kar pa je najhujše – načne tudi samozavest.

Učinkovito nad težave z dermatitisom

Žal učinkovitega zdravila proti dermatitisu ni, dobra novica pa je, da s skrbno nego lahko veliko storimo sami. Seveda to od nas zahteva bolj premišljeno ravnanje, ki vzame nekoliko več časa, a s pravimi postopki in predvsem kakovostnimi kozmetičnimi izdelki bomo zagotovo uspešni.

Kakšne kozmetične izdelke izbrati?

Ti morajo biti do kože predvsem neagresivni ter jo morajo na naraven način spodbuditi, da se zdravi sama. Strokovnjaki vse bolj poudarjajo, da ni boljše nege za kožo kot naravni kozmetični izdelki. Zato je najbolje, da zaupamo domačemu – takšni kozmetiki, ki bi jo lahko tudi sami izdelali doma. S tem v mislih je nastala tudi kozmetična linija 4 kids and us, ki temelji na popolnoma naravnih sestavinah.

Prvo mazilo nastalo za otroka, zdaj želita s svojimi izdelki pomagati tudi drugim

Ko imaš težave s kožo, bi naredil ogromno, da jih odpraviš. Ko ima to težavo tvoj otrok, narediš vse. Tako je nastal prvi izdelek iz naravne kozmetične linije 4 kids and us. Vanja in Jure Rainer sta lastno kozmetiko začela izdelovati za svoje otroke. Ko so enoletni hčeri zdravniki predpisali hormonsko zdravljenje atopijskega dermatitisa, sta bila skeptična in se odločila za drugo pot – blažilno mazilo sta izdelala kar doma. Rezultati so se kmalu pokazali in dokazali zdravilno moč narave.

Rezultat zagotovljen: kakovostne naravne sestavine in osebni pristop

Ko sta Vanja in Jure Rainer videla, da so naravni pripravki tisti, ki zares pomagajo, sta se odločila, da bosta proizvedla celotno linijo naravne kozmetike in pomagala ljudem, ki jih pestijo raznovrstne težave s kožo. Tako zdaj pod znamko 4 kids and us izdelujeta neoporečne naravne izdelke za nego kože. Vse izdelke si je mogoče ogledati in naročiti tudi na njihovi spletni strani.

Prisegata na osebni pristop, saj lahko le s podrobnim opisom najdemo pravo sredstvo, ki nam bo pomagalo odpraviti težave. Zato imata svetovalne ure za vse, ki imajo vprašanja, tegobe, dileme ali se ne morejo odločiti, kateri izdelek bi bil pravzaprav najboljši zanje.

Izdelki za nego kože iz linije 4 kids and us:

- so certificirani, - imajo opravljeno oceno ustreznosti, - so dermatološko testirani, - vsebujejo produkte slovenske avtohtone čebele, kranjske sivke in zelišča, pridelana na tradicionalen način, - proizvodnja poteka povsem ročno, - v izdelkih uporabljajo prvovrstne certificirane surovine, - ne uporabljajo parfumov, sintetičnih emulgatorjev in agresivnih konzervansov, - ne testirajo na živalih, - zaradi bisfenolov in ftalatov se izogibajo polnjenju v plastično embalažo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin