Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
26. 5. 2022,
10.18

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

dieta debelost hujšanje PR članek

Četrtek, 26. 5. 2022, 10.18

1 leto, 11 mesecev

To je konec debelosti na svetu!

Trije mladi znanstveniki: junaki, ki rešujejo človeštvo pred debelostjo. BREZPLAČNO!

Oglasno sporočilo
Hujsanje_123

Ves svet medicine kriči o neverjetnih dosežkih mladih genijev. To so trije najbolj nadarjeni študentje na svetu. Mladi znanstveniki so združili moči in naredili zgodovinsko revolucijo v boju za zdravje ljudi.

Fotogalerija
1 / 4

Njihov izum pri vsakomur pokuri vso maščobno tkivo. Pomembno: popolnoma varno in brez sprememb prehrane in življenjskega sloga. Ta način zagotavlja, da deset kilogramov izgubite v dveh tednih. "Preprosto smo le naredili to, kar bi medicina lahko in je imela obveznost to narediti že pred 45 leti," komentirajo mladi geniji. Zahvaljujoč njihovemu odkritju je že 27 tisoč državljanov Singapurja, Argentine in Japonske shujšalo 10, 20, 40, 80 kilogramov in več. Čas je za Slovenijo!

BERITE DALJE ZA VEČ INFORMACIJ

  1. Kdo je mlada Slovenka, ki je sodelovala pri odkritju protistrupa za čezmerno težo in je danes naš narodni ponos?
  2. Kaj je zagrešil predsednik ameriškega farmacevtskega koncerna, da ga je singapursko sodišče obsodilo na bičanje?
  3. Kakšne pogoje je treba izpolniti, da bi izkoristili tretma in se znebili čezmerne teže praktično zastonj?

"Ljudje, nehajte telovaditi in se odločati za diete," nagovarjajo mladi geniji

Ta revolucionarni tretma je v obliki majhnega obliža, ki se ga lahko skrije pod oblačila. Kljub majhnosti obliža lahko formula premaga celo sto kilogramov čezmerne teže. To je dokaz, da je narava vsemogočna! Da, narava. Jasno je treba poudariti, da je tretma sestavljen samo iz rastlinskih izvlečkov.

Da bi shujšali, se ljudje držijo drakonskih diet ali mučijo svoja telesa z vadbo. Vse to je neučinkovito in škodi zdravju. Pravi protistrup za čezmerno telesno težo je že stoletja na voljo v rastlinah. Te rastline so mirno rasle na Zemlji in samo čakale, da jih nekdo končno opazi. Dovolj je bilo le, da jih povežemo in pustimo, da delujejo – pravijo mladi geniji.

Naša Ana je znanstvenica št. 1 na svetu!

Ana Vajdič | Foto: Ana Vajdič

Ana Vajdič, ki ji dolgujemo izum protistrupa za čezmerno težo, prihaja iz Mirne – majhnega kraja na Dolenjskem. Rodila se je 14. marca, torej istega dne kot svetovno znani znanstvenik in Nobelov nagrajenec Albert Einstein! Že na dan njenega rojstva so njeni starši sumili, da bo to dekle osvojilo znanstveni svet. In niti malo se niso zmotili.

Ana je že pri štirih letih usvojila osnove matematike, pri 18 letih pa z odliko diplomirala. Prvi študij je končala, ko je imela šele 20 let. Je skromna, a njen um je oster kot britvica. Rezultati njenega znanstvenega dela so bili uporabljeni v najnovejši sondi, ki bo letela na Mars. Tako je, take stvari počnejo sposobni ljudje. In to pri nas, v Sloveniji.

Anina največja strast je vedno bila medicina, kjer bo kmalu končala doktorat. Ano smo vprašali, zakaj se je skupaj s sodelavci odločila izumiti sredstvo za boj proti debelosti.

"Moja babica je umrla zaradi čezmerne teže"

Moja babica je zbolela za sladkorno boleznijo zaradi čezmerne teže in je prezgodaj zapustila ta svet. Diego je izgubil očeta, ko je imel sedem let. Razlog? Srčni napad, ki ga povzroči čezmerna telesna teža! Pri Keiichirō je čezmerna teža dedna, njegova družina pa trpi zaradi visokega krvnega tlaka in nevarno visoke ravni holesterola. Dejstvo je, da čezmerna telesna teža ljudem v povprečju skrajša življenje za 12 let …

Današnja medicina, nadaljuje Ana, se lahko spopade z gripo, kronično bolečino ali drugimi boleznimi, ničesar pa ne zna storiti glede debelosti? To je norost! Pa saj ne živimo v srednjem veku. Znanost ima danes neomejene možnosti. Skrajni čas je bil, da najdemo sredstvo za debelost.

Ko smo profesorje seznanili s predmetom naših raziskav, so se prijeli za glavo. Opozorili so nas pred farmacevtskimi podjetji …

Farmacevtska podjetja imajo koristi od debelih ljudi

Podjetjem, ki prodajajo zdravila, koristijo ljudje s čezmerno težo. Debelost povzroča bolezni. Ateroskleroza, hipertenzija, diabetes – to je le nekaj od sto bolezni, ki jih povzroča čezmerna telesna teža. Te bolezni zahtevajo zdravljenje. Zdravljenje zahteva zdravila.

Izum učinkovitega sredstva za čezmerno telesno težo skoraj zagotovo pripelje do stečaja farmacevtskih podjetij, ki proizvajajo zdravila za hipertenzijo, aterosklerozo, diabetes, holesterol, bolečine v sklepih in številne druge …

To pa je za nas popolno maščevanje za pohlep in aroganco – priznava ogorčena Ana – predvsem pa veliko veselje, da bo naše trdo delo koristilo človeštvu in ga osvobodilo nočne more čezmerne teže. Omogočilo bo povrnitev zdravja in daljše življenje!

Dolge mesece so naporno delali

Po 17 mesecih laboratorijskih raziskav in kliničnih testov smo dosegli nemogoče! Izumili smo kombinacijo rastlinskih sestavin, ki z enim udarcem enkrat za vselej uniči odvečno težo. Potrebovali smo samo dokazilo o učinkovitosti in varnosti. Naš tretma in dokumentacijo smo poslali na testiranje v sedem raziskovalnih centrov v Aziji, Evropi in ZDA. Znanstveni svet je začel govoriti o nas. Učinkovitost našega tretmaja je bila nedvomno potrjena. Že med testi je uspešno in varno shujšalo devet tisoč ljudi. Naši telefoni so nenehno zvonili! Prejemali smo čestitke svetovno znanih znanstvenikov. Veselili smo se.

Navdušujoči shujševalni učinki

Za shujševalni tretma, ki so ga izumili mladi geniji, se je odločilo 27 tisoč žensk in moških, starih od 18 do 98 let. Vsi so uspešno shujšali do pravilne teže. Nobena od teh oseb ni imela stranskih učinkov. Naš tretma je stoodstotno naraven, ne moti nobenih zdravil in ne povzroča alergij, pojasnjuje Ana.

Dokumentirani učinki tretmaja govorijo sami zase: kdor hoče shujšati, lahko z njeno pomočjo …

1. Deset kilogramov manj v dveh tednih. Tretma se lahko varno nadaljuje, dokler se ne doseže želene teže.

2. Brez obremenjevanja z dietami in treningi. Pri izvajanju tretmaja ni treba spreminjati prehranjevalnih navad ali se gibati.

3. Zmanjšanje tveganja za resne bolezni: ateroskleroze, diabetesa, degeneracije sklepov, pa tudi srčnega infarkta, možganske kapi ...

4. Enkrat za vselej blokira učinek jo-jo. To je posledica dejstva, da telo ponastavi maščobni spomin in preneha kopičiti kalorije.

5. Petkratno poveča raven energije in mišične moči, zahvaljujoč temu pa poveča proizvodnjo hormona sreče, ki vsak dan zagotavljajo dobro voljo in navdušenje!

PODROBNOSTI DELOVANJA TRETMAJA MLADI RAZISKOVALCI OPISUJEJO NA STRANI, POVEZAVO DO KATERE NAVAJAMO NA DNU ČLANKA

Osebe, ki so se že odločile za tretma, nam pišejo zahvale. Nekatere so dosegle impresivne rezultate, saj so izgubile več kot sto kilogramov odvečne teže. Vse so dobrega zdravja in so videti privlačne. Uspelo jim je ustvariti srečno zvezo, dobiti napredovanje v službi. Vrnili so se k starim užitkom, ki so se jim odrekli zaradi sramu zaradi prekomerne telesne teže, kot je preprosto sončenje na plaži ali odhod v bazen ...

Zdaj lahko VSI shujšajo brez najmanjšega truda! | Foto: Zdaj lahko VSI shujšajo brez najmanjšega truda!

Ženske pogosto pišejo, da se lahko končno lepo oblečejo in se jim nihče ne smeji, da so debeluške. Zelo žalostno je, da čezmerna telesna teža povzroča socialno izključenost. Toliko bolj smo srečni, da ljudem pomagamo pridobiti srečno življenje – ponosno pravi Ana.

Vsak Slovenec lahko izgubi 10, 30, 50, 80 kg in več, ne da bi sploh zapustil dom!

Tretma se že lahko uporabi v Sloveniji. Zanimanje je ogromno, zato se ponaredki množično pojavljajo na internetu. Samo na spodnji spletni strani lahko dobite originalni tretma s polno garancijo učinkovitosti. In ne samo to, saj zahvaljujoč trudom Ane Vajdič ...

... vsak prebivalec Slovenije lahko tretma v okviru SOFINANCIRANJA prejme kar 50 odstotkov ugodneje!

Treba je dodati, da se mladi znanstveniki odpovedujejo svoji marži.

Da bi izkoristili tretma in se znebili čezmerne teže kliknite TUKAJ >>

Naročnik oglasne vsebine je Grobally LLC.

Ne spreglejte