Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 6. 2023,
8.07

Osveženo pred

10 mesecev, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

hujšanje PR članek

Torek, 20. 6. 2023, 8.07

10 mesecev, 3 tedne

To je konec debelosti

Oglasno sporočilo

Predstavljamo odkritje, ki odpravi odvečno telesno maščobo. Pomembno: popolnoma varno in brez sprememb v prehrani ali življenjskem slogu. Ta metoda zagotavlja izgubo desetih kilogramov teže v dveh tednih. Zaradi tega odkritja je 27 tisoč ljudi v Singapurju, Argentini in na Japonskem izgubilo 10, 20, 40, 80 kilogramov in več. Čas je, da se odpravijo v Slovenijo.

grobally | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

Opustite vadbe in diete!

Ta prelomna metoda je vgrajena v majhen obliž, ki ga je mogoče skriti pod obleko. Kljub majhnosti obliža lahko formula odstrani veliko odvečne teže.

To je dokaz, da je narava močna.

grobally | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC Študentka A. N. je pri štirih letih obvladala osnove matematike. Pri 12 letih je končala srednjo šolo. Svoj prvi študij je končala pri 15 letih. Je skromna, a njen um je oster kot britev. Da, to počnejo nadarjeni ljudje. Tukaj, pri nas v Sloveniji.

Njena največja strast je bila vedno medicina, iz katere trenutno končuje doktorat.

"Moja babica je umrla zaradi debelosti"

Njena babica je zaradi debelosti zbolela za sladkorno boleznijo in prezgodaj zapustila ta svet. Dejstvo je, da čezmerna telesna teža v povprečju skrajša življenje za 12 let.

"Današnja medicina," nadaljuje študentka, "se ukvarja z gripo, kroničnimi bolečinami in drugimi boleznimi, ne more pa storiti ničesar glede debelosti? To je noro!"

Trdo so delali več mesecev

Po 17 mesecih laboratorijskih raziskav in kliničnih preizkušanj so dosegli nemogoče. Našli so kombinacijo rastlinskih sestavin, ki uniči odvečno telesno težo. Vse, kar smo potrebovali, je bil dokaz o učinkovitosti in varnosti.

Svojo metodo z dokumentacijo in raziskavami so poslali v sedem raziskovalnih centrov v Aziji, Evropi in ZDA. O njih se je začelo govoriti v znanstvenem svetu. Učinkovitost njihove metode je bila potrjena, saj je samo med raziskavo uspešno in varno shujšalo 9.000 ljudi.

Impresivni rezultati hujšanja

Metoda hujšanja, ki sta jo izumila mlada genija, je bila uporabljena pri 27 tisoč moških in ženskah, starih od 18 do 98 let. Vsi so uspešno shujšali do svoje normalne teže.

Dokumentirani rezultati metode govorijo sami zase, z njeno pomočjo:

  1. lahko izgubite deset kilogramov v dveh tednih,
  2. se vam ni treba sprijazniti z dietami in vadbo,
  3. zmanjšate tveganje za resne bolezni,
  4. trajno preprečujete učinek jojo,
  5. povečate raven energije in mišično moč za petkrat.

Ljudje, ki jim je metoda že koristila, pišejo zahvalna pisma. Nekateri so dosegli impresivne rezultate in se znebili veliko odvečne teže. Vsi uživajo v dobrem zdravju in so dosegli privlačen videz.

grobally | Foto: Grobally LLC Foto: Grobally LLC

Zdaj lahko shujšate

Ženske pogosto pišejo, da se lahko končno lepo oblečejo in da se jim nihče ne posmehuje, da so debele. Zelo žalostno je, da čezmerna telesna teža povzroča socialno izključenost.

Vsak Slovenec lahko shujša, ne da bi zapustil dom

Metodo že uporabljajo na Hrvaškem. Zanimanje je veliko, zato se ponarejeni izdelki množično pojavljajo na internetu. Na spodnji spletni strani lahko dobite izvirno metodo.

Če želite izkoristiti metodo in se znebiti odvečne teže, kliknite TUKAJ. >>

Naročnik oglasne vsebine je Grobally LLC.

Ne spreglejte