Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 4. 2021,
0.00

Osveženo pred

3 leta, 3 mesece

Oglasno sporočilo
kilogrami zdravje hujšanje debelost PR članek

Natisni članek

Torek, 13. 4. 2021, 0.00

3 leta, 3 mesece

Težave z odvečno težo? Izgubite 16 kg v 21 dneh, ker je to mogoče!

Oglasno sporočilo

Ne morete shujšati. Misel na telovadbo vas straši. Ko zaslišite besedo dieta, vas strese. Pa vendar želite biti vitki in postavni. Super! Potem je to metoda za vas.

Global Group LTD | Foto:

Kaj je to?

Avtoketogena formula – vam to nič ne pove? Vseeno jo boste vzljubili. Namenjena je takim, kot ste vi. Vsem, ki trpijo zaradi čezmerne teže, a ne želijo ali ne morejo shujšati. In 21 dni je dovolj za slovo od 16 kg. Točno tako – potrebujete le čas.

To je nemogoče?

21 dni se ne odrekate sladkarijam in čipsu. Sedite na kavču in gledate serijo. Pa vendar hujšate! Pomislite, da je vaša maščoba kamen. Avto-ketogena formula pa je kladivo. To kladivo lomi kamen na drobne koščke. Ti pa se spremenijo v energijo. Ta energija spodbuja vaše telo, da ... kuri maščobe!

Učinkovito in hitro

Ker se maščoba pretvori v energijo, se hitro spontano pokuri. Po 21 dneh boste imeli 16 kg manj. Brez truda ali stradanja. To pa naredi učinek trajen, ker ne letate za hrano. Ni vam treba skrbeti za jojo učinek.

Global Group LTD | Foto:

Kdo jo lahko uporablja

Absolutno vsak, ki se bori s telesno težo in debelostjo. Ni razlike, ali imate pet ali 40 kilogramov preveč. Vseeno, če zaradi bolezni, hrane med stresom ali pomanjkanja gibanja. Formula deluje na vseh vrstah maščob, tudi tej dolgoletni. Pride do vira težav in ne dehidrira kot nekatera sredstva. Zato je tako učinkovita.

Kako jo dobiti?

Če berete to, ste upravičeni do sofinanciranja. Kliknite spodaj:

Prejmite sofinanciranje in v 21 dneh brez napora izgubite 16 kg >>


Naročnik oglasne vsebine je Global Group Ltd.

Ne spreglejte