Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 6. 2024,
7.00

Osveženo pred

3 mesece

Vsebino omogoča Myrkl

Natisni članek

Natisni članek

Euro 2024 Euro 2024 alkohol zdravje prehransko dopolnilo noad Myrkl advertorial

Ponedeljek, 24. 6. 2024, 7.00

3 mesece

MYRKL JE KLJUČNA SESTAVINA ZABAVNIH POLETNIH VEČEROV IN PRIJETNIH JUTER, KI SLEDIJO

Revolucionarno prehransko dopolnilo, ki vam pomaga, da se zjutraj po navijanju zbudite sveži

Vsebino omogoča Myrkl
Myrkl | Foto Arhiv ponudnika

Foto: Arhiv ponudnika

Prihod sončnih in toplih poletnih dni pomeni več druženja, zabave in preživljanja časa na prostem. Poleg tega nas bo to poletje tresla navijaška mrzlica, saj se je začelo evropsko prvenstvo v nogometu. Čaka nas razburljiv mesec ne glede na to, ali boste pred televizijskimi zasloni doma v krogu družine in prijateljev ali pa si boste ogledali tekmo v svoji najljubši kavarni.

Zmerno uživanje pijač ob druženju, praznovanju in prazniku je del naše kulture. Myrkl je prehransko dopolnilo z visoko učinkovito Myrkl | Foto: Arhiv ponudnika Foto: Arhiv ponudnika mešanico dobrih bakterij (Bacillus Subtilis in Bacillus Coagulans), obogateno z L-cisteinom in vitaminom B12. Vitamin B12 ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k delovanju živčnega sistema, sproščanju energije pri presnovi ter normalnemu psihološkemu delovanju.

To je koristno zlasti za vse tiste, ki imajo veliko obveznostmi, od katerih si ne utegnejo oddahniti, na primer za mlade starše ali poslovneže.

Za svežino in energijo naslednji dan vzemite dve kapsuli pred pijačo.

Bodite sveži naslednji dan

AB001™ je mešanica visoko učinkovitih bakterij (predvsem Bacillus Subtilis in Bacillus Coagulans), obogatena z L-cisteinom in vitaminom B12. Vse sestavine izdelka so potrjene kot varne v skladu s predpisi Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).

Myrkl in AB001™ sta rezultat tridesetletnih raziskav in razvoja švedskega farmacevtskega podjetja De Faire Medical (DFM), osredotočenega na razvijanje revolucionarnih prehranskih dopolnil. Več informacij najdete na povezavi https://doclabor.si/myrkl/.

Myrkl je na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah, Sanolaborju ali v spletni trgovini.
Fotogalerija
1
 / 6
Ne spreglejte