Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
29. 11. 2020,
5.00

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,00

Natisni članek

Junaki 3. nadstropja Junaki 3. nadstropja Tadej Pogačar Tadej Pogačar dobrodelna dražba dražba

Nedelja, 29. 11. 2020, 5.00

3 leta, 4 mesece

Pravila dobrodelne dražbe za Društvo Junaki 3. nadstropja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,00

1.

Z udeležbo na dražbi vsak udeleženec izrecno sprejema ta pravila.

2.

Organizatorja dražbe sta TSmedia, d.o.o., Stegne 19, 1000 Ljubljana, skupaj z Društvom Junaki 3. nadstropja.

Dražba je javna in poteka na spletnem portalu Siol.net, pri čemer bo iztržen znesek namenjen donaciji za humanitarno pomoč Društvu Junaki 3. nadstropja.  

Dražbo vodi družba TSmedia, d.o.o., Stegne 19, 1000 Ljubljana.

3.

Na dražbi lahko sodelujejo domače in tuje ter pravne in fizične osebe, starejše od 18 let, ki na spletnem mediju Siol.net prek vstopnega obrazca in elektronske pošte drazba@tsmedia.si podajo podatke o identiteti in kontaktne podatke.

S poslanimi podatki dražitelj, fizična oseba ali pooblaščeni zastopnik pravne osebe, izrecno jamči za nepreklicnost ponujenih zneskov na dražbi, da ima ustrezna pooblastila za udeležbo na dražbi in da bo zneske poravnal skladno s temi pravili. Najboljši ponudnik je dolžan dražen predmet plačati in prevzeti. Če tega ne stori, odškodninsko odgovarja organizatorju.

4.

Dražitelji pri dražbi uporabljajo obrazec ali elektronsko pošto, v kateri navedejo znesek za dražitev pikčaste majice ali čelade s podpisom Tadeja Pogačarja.

Minimalen dvig cene je 50 evrov.

5.

Dražba se začne 7. decembra 2020 ob 10. uri, in sicer ko se javno izkliče predmet dražbe z izklicno ceno in vpraša dražitelje, kdo izmed njih sprejema izklicno ceno. Konča se 21. decembra 2020 ob 12. uri.

6.

Dražitelji lahko zvišujejo izklicno ceno za znesek določen v 4. točki teh pravil.

7.

Dražba za posamezni predmet se konča dne 21. decembra ob 12 uri. Po zaključku dražbe za posamezni predmet se na Siol.net razglasi dražitelj, ki je ponudil najvišjo ceno.

Vsak dan ob 12. uri bomo objavljali najvišje ponudbe, ki smo jih prejeli v preteklih 24 urah, pri čemer je najvišji znesek zadnjega dne lahko objavljen večkrat v dnevu. Če bomo prejeli dve enaki ponudbi za isti artikel, bo veljavna tista, ki smo jo prejeli prej.

Ponudnik je ob višini zneska dolžan navesti tudi osebne podatke o identiteti in kontaktne podatke (ime in priimek, naslov, telefonska številka in/ali e-naslov), oboje samo za interno uporabo organizatorja TSmedia, za namen te dražbe. Podatki se ob koncu dražbe v enem mesecu izbrišejo. Osebni podatki dražitelja, ki je ponudil najvišjo ceno, se obravnavajo skladno z obveznostmi pogodbenega razmerja med dražiteljem in organizatorjem Društva Junaki 3. nadstropja.

8.

Uspešni dražitelj mora kupnino plačati v roku 8 dni po zaključku dražbe, in sicer z nakazilom na transakcijski račun:

Prejemnik: Društvo Junaki 3. nadstropja, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana

IBAN: SI56 6100 0002 3978 068, Namen: Za Junake 3. nadstropja, Sklic: CHAR

9.

Kupljene premične stvari se uspešnemu dražitelju izročijo v last in posest po plačilu celotne kupnine.

Dražba poteka po načelu videno-kupljeno, zato organizator po dražbi ne sprejema reklamacij.

10.

O poteku dražbe se ne vodi zapisnik, to povzema kar objavljena tema, ki se ob koncu zaklene. Ta pravila so sestavni del zapisnika.

Temo na spletnem mestu SIol.net zaključi oseba, ki je dražbo vodila, in zapisnikar.

11.

Pravice posameznikov:

Dražitelji lahko zahtevajo:

- izpis ali vpogled v podatke, s čimer se lahko seznanijo z osebnimi podatki, ki jih organizatorja obdelujeta o uporabniku,

- popravek podatkov v primerih, ko dražitelji menijo, da osebni podatki, ki jih obdelujeta organizatorja, niso pravilni,

- izbris ali omejitev obdelave svojih osebnih podatkov, če želijo, da organizatorja prenehata oziroma omejita obdelavo vseh ali dela njihovih osebnih podatkov.

Poleg tega lahko dražitelji:

- uveljavljajo pravico do prenosljivosti osebnih podatkov, ki so jih posredovali organizatorjema.

Dražitelji pravice uveljavljajo tako, da družbama TSmedia, d.o.o., in Društvu Junaki 3.nadstropja, posredujejo zahtevo v pisni obliki, in sicer:

- na e-naslov: drazba@tsmedia.si ali

- na poštni naslov: TSmedia, d. o. o., Stegne 19, 1000 Ljubljana ali Društvo Junaki 3. nadstropja, Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana.

Vsi dražitelji se strinjajo, da lahko organizator dražbe njihove osebne podatke (ime, priimek, naslov, e-naslov ter telefonska številka) uporablja za namene obveščanj o poteku dražbe.

Podatki dražiteljev ne bodo javno objavljeni, uporabljeni bodo le za kontakt s tistimi, ki bodo do konca dražbe za posamezen artikel oddali najvišje ponudbe.

 

Pravila pripravil TSmedia, d.o.o., Stegne 19, 1000 Ljubljana.

7. december 2020

Ne spreglejte