Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
9. 6. 2015,
10.28

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

naravna kozmetika advertorial nagradna igra

Torek, 9. 6. 2015, 10.28

2 meseca, 1 teden

Planike in granatno jabolko v boju proti gubam

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
"Za vsako bolezen rož'ca raste," je bila prepričana Pehta, enako velja tudi za nego telesa. Plodovi in zelišča, ki jih naberemo v naravi, nam pomagajo tudi pri pomlajevanju kože.

Narava je naše največje bogastvo, ponuja nam nešteto rešitev, samo poiskat jih je treba. V zadnjih letih se po številnih laboratorijskih iskanjih čudežnih formul za lepoto trend spreminja. Spet se vračamo k prvinskim rešitvam.

Iz narave na kožo Ali ste vedeli, da izvlečki granatnega jabolka in cvetlice planike pomagajo v boju proti gubam? In da arnika deluje protibolečinsko, arganovo in ognjičevo olje pa pomirjata razdraženo kožo po britju?

V podjetju Brin so svoje znanje o blagodejnih učinkih naravnih zelišč usmerili v izdelavo naravne kozmetike.

Nežne kreme za vsak dan Kreme kozmetike Brin so narejene iz izključno naravnih sestavin in ne vsebujejo surovin živalskega izvora. Obogatene so s številnimi hranljivimi eteričnimi olji, odvisno od kože, kateri so namenjene.

Izbirate lahko med dnevno in nočno kremo za mastno in mešano kožo, ter dnevno in nočno kremo za suho in problematično kožo.

Odlična rešitev proti staranju Kozmetika Brin je razvila zelo učinkovit naraven serum, ki uspešno ustavlja prve znake staranja in hkrati gladi gube. Serum vsebuje izbrana olja, ki so izjemno učinkovita pri obnavljanju kože, ščitijo pred UV-žarki, vetrom in drugimi zunanjimi vplivi. Je močan antioksidant, saj vsebuje izvleček najlepše alpske cvetlice planike. Serum vsebuje tudi vitamina E in C ter izvleček granatnega jabolka, ki vsebuje nenasičene kisline, ki gladijo gube in gubice.

Namesto klasičnega losjona po britju Kozmetika Brin je pri naboru svojih izdelkov pomislila tudi na moške. Koža je po britju pogosto razdražena, zato so pripravili poseben balzam, osnovan na arganovem in ognjičevem olju, ki kožo pomirja, hkrati pa deluje protivnetno.

Proč s kortikosteroidnimi kremami Narava ima odlični nadomestek za agresivne kortikosteroidne kreme, ki kožo tanjšajo in poškodujejo. Za vse tiste, ki imate težave z atopijskim dermatitisom, luskavico in hrapavo kožo, priporočamo kremo Blagoderma, ki je narejena na osnovi ognjičevega olja in olja peščenega smilja koloidnega ovsa, ki blagodejno vplivata na poškodovano kožo. Krema vsebuje tudi matični mleček, čajevec, sivko in hitin.

Za športne poškodbe Krema iz arnike bo pomagala lajšati bolečine, ki nastanejo po športnih poškodbah, saj deluje protivnetno. Primerna je tudi za zmanjšanje podplutb in pomirja modrice. Olje kajeputa kožo segreje in pomaga lajšati bolečine v mišicah ali sklepih. Blagodejno vpliva tudi na revmatična obolenja. Mazilo lahko uporabimo tudi pri dihalnih obolenjih, saj lajša dihanje in umiri kašelj.

Celovita nega telesa za vso družino Poleg naravnih krem lahko pod blagovno znamko Brin najdemo še druge izdelke za nego telesa – od naravnih mil do šamponov in balzamov za lase.

Ali ste vedeli, da lahko za čisto vsako težavo z lasmi najdete pravo rožico v naravi? V boju proti prhljaju vam bo najbolj pomagala korenina potonike, ki odstrani prhljaj in umiri razdraženo lasišče. Zelena glina in kopriva uspešno negujeta mastne lase, proti suhim in poškodovanim lasem pa so v kozmetiki Brin pripravili poseben šampon, bogat s hranljivimi snovmi, maslom, provitaminom B5, proteinoma riža in mlete koprive.

Lično zapakirani izdelki so lahko tudi prikupno in zelo uporabno darilo.

Več o njihovih izdelkih si lahko preberete tukaj.

Ne spreglejte