Novi korak Anine zvezdice

Anina zvezdica in podjetje Ilirija sta združila moči v zelo domiselni dobrodelni akciji za pomoč socialno ogroženim. Šestim slovenskim družinam bodo celo omogočili pravo stilsko preobrazbo.

1 / 2

Foto: Jani Božič

2 / 2

Foto: Jani Božič

Dobrodelna organizacija Anina zvezdica in slovensko podjetje Ilirija sta s skupnimi močmi in zelo domiselno idejo sprožila zanimivo dobrodelno akcijo, ki ima tudi lepotilno noto.

Anina zvezdica je danes dobila svoja prva izdelka. Ilirija je namreč razvila kremo za telo in gel za prhanje, ki se bosta prodajala pod blagovnim imenom Anina zvezdica. Celoten izkupiček prodanih izdelkov bo šel v dobrodelne namene.

Akcija bo potekala do decembra, z vsoto, ki se bo nabrala, pa bodo zbrali izdelke podjetja Ilirija in jih vključili v tradicionalno dobrodelno božično-novoletno obdarovanje Anine zvezdice. Izdelka ne bosta na voljo v prosti prodaji, ampak izključno prek spletne strani www.click2chic.si.

Lepotilni dan za socialno ogrožene To pa še ni vse. Dobrodelnost je tokrat dobila lepotilne razsežnosti. Ustanoviteljica organizacije Anina zvezdica Ana Lukner je povedala, da se zaveda, da je za marsikoga obisk frizerja ali lepotnega salona veliko razkošje, zato je v sodelovanju s Subrino Professional organizirala poseben dan za razvajanje.

Šestim socialno ogroženim družinam, med katerimi bo tudi nekaj otrok, bodo v salonu Hair Spa v Ljubljani omogočili poseben lepotilni dan, na katerem si bodo privoščili posebno razvajanje in pravo malo stilsko preobrazbo.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano