SiolNET. Trendi Zdravje
Vsebino omogoča Dormeo
  • Messenger
  • Messenger
Dormeo spalec za en dan

Nora priložnost: spanje na Dormeo delovnem mestu za plačilo 1.000 eur!

Dormeo
Vsebino omogoča Dormeo

Bi želeli izpolniti večno željo, da med delovnem času lahko zaspite? Kaj pa če ste za to še sanjsko plačani? Povsem mogoče! Postanite prvi slovenski Dormeo spalec in dokažite, da se s pravimi pripravami ter pravimi spalnimi produkti lahko kakovostno spi praktično kjerkoli. Vaše delo bo imelo tudi večjo vrednost, saj boste skupaj s strokovnjaki za ležišča Dormeo opozorili, kako pomembno je kakovostno spanje ter podali svoje izkušnje za še bolj optimalno spalno izkušnjo na ležiščih Dormeo.

Približuje se svetovni dan spanja in blagovna znamka Dormeo, ki je v lasti skupine Studio Moderna, ga bo obeležila na povsem nenavaden način.

V svoje vrste za en dan vabi posameznika, ki bo – čisto zares! – spal na Dormeo delovnem mestu. En delovni dan, 8 ur, za plačilo 1.000 eur. Prijave so do 7.3.2019 odprte za vse polnoletne ljubitelje spanja, in sicer na spletnem naslovu www.danspanja.si.

Sanjsko delo znamke Dormeo se bo zgodilo na svetovni dan spanja, 15.3.2019, in to ne zgolj v Sloveniji. Dormeo spalci bodo istočasno spali v kar 15 državah, v katerih deluje Dormeo, vodila pa jih bo enaka misija: začutiti atribute kakovostnega spanja, podati predloge za še bolj kakovostni spanec ter z vsemi iskreno deliti izkušnjo kakovostnega spanja v najbolj nenavadnih razmerah.

Dormeo

Se spogledujete s prijavo? Ne bo odveč, če najprej pri sebi preverite, če ste pravi »spalec« za to delo. Takole poskrbite za pripravo na kakovosten spanec:

  • imate reden spalni urnik,
  • pred spanjem se izogibate alkoholu, kofeinu, nikotinu, obilnejšim obrokom,
  • pred spanjem ne telovadite, prav tako ne opravljate zahtevnejših miselnih procesov, na primer večernega dela, ki ste ga s seboj prinesli iz službe,
  • spalnica je malo hladnejša in zatemnjena,
  • elektronskih naprav ne nosite s seboj v spalnico,
  • pred spanjem se umirite in sprostite, lahko ob glasbi, v vroči kopeli, z meditacijo ipd.
Izpolnite prijavni obrazec in postanite prvi slovenski Dormeo spalec!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin