Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 9. 2022,
14.20

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

maščobe dieta hujšanje PR članek

Petek, 9. 9. 2022, 14.20

1 leto, 7 mesecev

Nevesta je izgubila 50 odstotkov svoje telesne teže, da je lahko oblekla sanjsko poročno obleko

Oglasno sporočilo

Na poročni dan si vsaka ženska želi, da je videti kot princesa. Da bi uresničila svoje sanje o pravljični poroki, je Nika v treh mesecih izgubila kar 59 kg! To je njena zgodba.

1 | Foto:

Nika Bizjak se je zaročila marca 2020, vendar ni bila navdušena nad načrtovanjem poroke in nad samo poroko. Pri teži 117 kg jo je hromila misel o iskanju idealne poročne obleke. Takrat se je odločila, da je čas za spremembo. Poroka in pravljična obleka sta bili njena motivacija za izgubo odvečnih kilogramov. Kot pravi Nika: "Največ časa in denarja sem porabila za iskanje metode, ki bi delovala. Na koncu mi je uspelo in našla sem metodo, ki je bila tudi cenovno več kot ugodna. To je neverjetno!"

Nika se je tako zelo sramovala svojih odvečnih kilogramov, saj ni želela biti "debela nevesta", da je celo poskušala odvrniti fanta od snubitve.

"Preden sem shujšala, sem imela veliko pomanjkanje samozavesti. Počutila sem se kot prevarantka, ker sem za nasmehom skrivala svojo žalost in nesrečo zaradi svojega videza. Preizkusila sem različne diete in shujševalne programe, ki na žalost niso delovali tako dobro, kot so obljubljali. Poleg tega veliko delam in težko najdem čas za telovadbo."

"Ko me je Robert zaprosil za roko, sem opazila, da tehtam več kot kadarkoli prej v življenju, in vedela sem, da moram končno nekaj narediti. Takrat sem izvedela za kombinacijo Nature Burnerja in jabolčnega kisa."

Od tega odkritja je Nika to preprosto metodo uporabljala vsak dan do dneva poroke. Trik je v tem, da se obe sestavini medsebojno zmešata, in rezultati so odlični.

2 | Foto:

Nika je v manj kot treh mesecih izgubila več kot 59 kg

Srečala sem se z Niko, da bi mi povedala več o svoji preobrazbi. A je skrivnost res le v Nature Burnerju?

Anja Vidovič: Povej mi, kako si se lotila hujšanja?

NikaČe sem iskrena, tega nisem vedela. Določila sem si, koliko lahko denarja potrošim za hujšanje in začela sem iskati informacije na internetu. Iskala sem znanstvene raziskave pa tudi zgodbe drugih ljudi, ki so se borili s prekomerno težo.

Anja Vidovič: Kako si torej izvedela za Nature Burner in jabolčni kis?

Nika: Čisto po naključju. Na spletu sem naletela na zgodbo Saše, ki je shujšala za 42 kg, potem ko je slišala, da sta jo mož in njegov prijatelj za njenim hrbtom opisala za "debelo". Popolnoma razumem, kako je to, ko te kličejo debela in uporabljajo druge žaljive vzdevke. To je grozno boleče in Saša je bila zagotovo uničena. Zanimivo pa je, da ni bilo lahko najti konkretnih informacij o tem, kako ji je uspelo toliko shujšati. Končno sem našla posnetek intervjuja, ki ga je Saša dala lokalni radijski postaji. V tem intervjuju je dejala, da je njen uspeh, torej izguba kar 42 kg, uporaba kombinacije Nature Burnerja in jabolčnega kisa.

Saša je zahvaljujoč izdelku Nature Burner izgubila 42 kg. | Foto: Saša je zahvaljujoč izdelku Nature Burner izgubila 42 kg.

Anja Vidovič: Ali gre za drago metodo? Kakšna je cena tega dodatka?

Nika: Na srečo sploh ni bilo drago! Preden sem spoznala to metodo, sem porabila celo bogastvo za neučinkovite metode. Ker je Nature Burner povsem naravna formula, njegova proizvodnja ni draga. Poleg tega mi je uspelo izkoristiti super ponudbo in sem plačala še manj! Kupila sem pakiranje Nature Burner po akcijski ceni in jabolčni kis za en evro v trgovini z živili.

Anja Vidovič: Zanimivo! Mi lahko poveš kaj več o metodi in kako deluje?

Nika: Metoda je enostavna. Vsako jutro sem v kozarec vode dala dve čajni žlički jabolčnega kisa in s tem popila kapsulo Nature Burner. Poleg tega v življenju nisem ničesar spremenila. V prvem mesecu sem shujšala 20 kg, predvsem v pasu. Skupaj sem se v treh mesecih znebila 59 kg maščobe s celega telesa. Sem tudi v boljši formi kot kdajkoli prej!

Zakaj je Nature Burner tako učinkovit?

Nature Burner vsebuje naravno sestavino hidroksicitronsko kislino, ki pospešuje izgubo teže z blokiranjem prekomerne proizvodnje maščobnega tkiva, hkrati pa poveča metabolizem v mirovanju za več kot 130 odstotkov. Ta kombinacija povzroča, da telo med počitkom preide od pridobivanja maščobe do kurjenja maščobe.

Klinično je dokazano, da Nature Burner z jabolčnim kisom:

1. Poveča metabolizem v mirovanju za več kot 130 odstotkov.

2. Odstranjuje škodljive toksine iz telesa.

3. Poveča raven energije in izboljša razpoloženje.

4. Blokira proizvodnjo maščobnega tkiva.

5. Znižuje holesterol.

Nika je posebej za naše bralce pripravila recept za shujševalni tretma z Nature Burnerjem, opis učinkov po fazah tretmaja in povezavo do spletne strani, kjer je kupila Nature Burner po promocijski ceni.

Učinek: Nika je izgubila več kot 59 kg čiste maščobe v samo treh mesecih z uporabo Nature Burnerja.

4 | Foto:

1. Zmešajte 1−2 žlički jabolčnega kisa v kozarcu tople vode.

2. S pripravljenim napitkom popijte 1 kapsulo Nature Burner.

Rezultati metode po tednih uporabe:

1. teden

Že v prvem tednu uporabe Nature Burnerja z jabolčnim kisom me je šokiral njegov učinek. Bila sem polna energije in nisem bila lačna. Velika prednost metode je, da zavira tek.

Najboljše pa je, da mi ni bilo treba ničesar spremeniti v svojem življenjskem slogu. Sedmi dan metode sem stopila na tehtnico in zavriskala od navdušenja. Pokazala je že devet kg manj! Vendar še vedno nisem bila prepričana. Konec koncev, vsi vedo, da se na začetku hujšanja izgubi veliko vode. Hotela sem nadaljevati in videti rezultate v prihodnjih tednih.

4. teden

Po štirih tednih nisem imela nobenih dvomov. Izgubila sem 20 kg in morala sem kupiti nekaj številk manjše hlače. Ko sem uporabljala druge shujševalne metode in diete, mi je vedno okoli tretjega tedna začelo primanjkovati moči, bila sem utrujena in šibka. Tokrat se to ni zgodilo. Raven energije je ostajala konstantna, visoka ves dan.

12. teden

Učinek uporabe Nature Burnerja z jabolčnim kisom je osupljiv. Izgubila sem neverjetnih 59 kg! Hvaležna sem usodi, da sem končno našla učinkovito rešitev. In vesela sem, da lahko zdaj to metodo priporočam tudi drugim.

5 | Foto:
Pozor! Omejena razpoložljivost izdelka. Zaradi izrednega zanimanja je na voljo le še nekaj pakiranj Nature Burnerja po promocijski ceni.

Pridobite svoj paket Nature Burner zdaj in izgubite do 50 odstotkov odvečne teže v treh mesecih.



Promocija se bo kmalu zaključila!

Naročnik oglasnega sporočila je Grobally LLC.

Ne spreglejte