Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 1. 2018,
8.15

Osveženo pred

6 let

Oglasno sporočilo

Natisni članek

vonj glivice PR članek

Torek, 16. 1. 2018, 8.15

6 let

Naraven izdelek za zdravljenje glivic na stopalih in nohtih

Oglasno sporočilo

Vas je sram, ko se odpravljate na obisk, saj veste, kaj vas čaka, ko boste vstopili? A so tudi vam svetovali redno menjavanje bombažnih nogavic, uporabo razpršila za dezifekcijo, nožne kopeli, uporabo anibakterijske kreme in tako naprej?

Ste poskusili vse, a prav nič ni pomagalo? A vaše noge še naprej oddajajo neprijeten vonj in za vašo težavo nemudoma zvejo vsi, ko se sezujete?

Cleolux | Foto:

Neprijeten vonj vaših nog ni vaša krivda, vzrok za to je glivična okužba stopal!

  1. poseg in obisk pri dermatologu sta pogost način za reševanje te težave. Vendar pa slednji pri mnogih povzroča stres in nelagodnje, čeprav se vsi zavedamo, da so dermatologi videli že veliko hujše primere. Neprijeten vonj pogosto spremljajo tudi razpokane pete, zaradi česar drugi menijo, da je lastnik nog nemaren in neurejen človek, kar pa seveda ni res. Kljub redni in pravilni higieni nog, uporabi pilingov in krem, sta neznosen vonj in razpokane pete vedno prisotna.

Glivice na stopalih in nohtih so bile do sedaj smatrane le kot estetski problem. Po statističnih podatkih za njimi trpi v povprečju 1 od 5-ih oseb. Glivice pa so pravzaprav velika nevarnost za zdravje. Vzroki za ta pojav so različni. Glivične infekcije stopal in nohtov se lahko pojavijo zaradi slabega imunskega sistema ali celo zaradi neprimerne obutve.

Glivična infekcija stopal ali latinsko onihomikoza lahko postane resna grožnja za zdravje, če se ne zdravi. Lahko izzove alergijske reakcije, oslabi imunski sistem ali ogrozi življenje! Zato si je potrebno zapomniti nekaj stvari: prvič, glivice niso samo problem za nohte in stopala, temveč so le znak, da je celo telo okuženo s paraziti. Ti so nastanjeni v organizmu.

Drugič, glivice niso smrtna bolezen, delujejo pa kot katalizator za vse druge bolezni, ki jih že imate. Če imate torej kronične bolezni, kot so bolezni želodca ali jeter, potem obstaja velika možnost, da se te bolezni s prisotnostjo glivic poslabšajo. Glivice namreč še kako vplivajo na naš imunski sistem.

Cleolux | Foto:

Kateri so prvi simptomi glivic? Kako lahko preverite, ali ste v nevarnosti?

Poglejmo, kakšni so simptomi glivičnih infekcij - nekateri od najbolj pogostih simptomov so:

- pokanje kože med prsti (po navadi med 1. in 2. ali 4. in 5. prstom)

- izrastki na koži

- srbečica

- rdečica

- pekoč občutek

- zatečeni prsti, poškodovani nohti.

Proces se običajno začne v slojih kože med prsti. Koža se lušči, peče in srbi.

Po naših statistikah približno 25 % Slovencev trpi za glivicami. Določenemu številu pacientov je v zgodnji fazi bolezni relativno lahko pomagati. Če se bolezen ne zdravi, bo napredovala in zdravljenje bo trajalo veliko dlje. Drugi problem je v tem, da vsi pacienti ne poiščejo zdravniške pomoči. Mnogi ljudje mislijo, da bodo glivice izginile same od sebe. Na žalost to ni mogoče. Nezdravljene glivice ne le, da ne izginejo, temveč se razširijo na druge prste in na koncu na celo stopalo.

Cleolux | Foto:

Zdravljenje glivic na stopalih in nohtih

Preidimo na najbolj pomemben del, to pa je vprašanje, kako zdraviti to vrsto glivičnih infekcij. Standardna metoda, ki se pogosto uporablja v naših bolnicah, je kirurški postopek, s katerim se odstranjujejo vneti nohti. Po tem postopku okrevanje traja približno dva meseca. Mislim, da je to precej primitivna metoda za enaindvajseto stoletje, vseeno pa jo mnogo zdravniki priporočajo v skoraj vseh primerih!

Specializirane zasebne klinike svojim pacientom nudijo raznorazne metode zdravljenja glivic. Njihova slaba stran pa je visoka cena teh postopkov. Po navadi se gibljejo okrog 800 EUR. Na srečo je sedaj na voljo veliko bolj praktičen tretma. Poskušamo ga vpeljati kot standardno metodo zdravljenja v bolnicah.

Dober primer je lahko pacientka Anja Vidic, ki je še pred enim mesecem trpela za resno glivično infekcijo, sedaj pa je popolnoma zdrava. Svoj problem je rešila zahvaljujoč posebni kremi proti glivicam.*

V našem centru smo začeli z neodvisnim testiranjem te kreme. Rezultati testiranja kažejo, da pomaga vsem pacientom. V 98 % primerov so glivice odstranjene za vedno. Po ozdravitvi se krema lahko uporablja preventivno, saj vedno lahko pride do ponovne infekcije. Cena kreme Cleolux je okrog 30-krat nižja od cene tretmajev na klinikah. Njena učinkovitost pa je celo večja.

To so Anjine slike (bila je ena od članov testne skupine). To so rezultati uporabe kreme tekom dveh tednov:*

Cleolux | Foto:

100-% smo prepričani v učinkovitost kreme

Gre za patentiran proizvod, ki je opravil vse potrebne teste. Poleg tega smo sami testirali proizvod na naših pacientih, saj ne verjamemo statistikam podjetja. Kot sem rekel, krema CleoLux je dala izvrstne rezultate saj vsebuje sledeče sestavine. Rožmarin, ki ima antiseptične in antibakterijske lastnosti in pomaga pri glivičnih infekcijah. Kafra dezinficira, mentol pa pomaga ublažiti bolečine. Repinec se uporablja za zdravljenje kožnih bolezni in infekcij, kadulja pa zdravi vnetja in infekcije, zahvaljujoč svojemu antiseptičnemu in antibakterijskemu učinku.

Dodatne sestavine, retinil palminat in cink pa izboljšajo stanje kože in pospešijo celjenje. Kar je zelo pomembno po napornem dnevu. Krema odstranjuje glivice (celo v primerih, ki bi drugače zahtevali kirurški poseg) in rešuje številne probleme, kot so pekoč občutek, luščenje, bolečina in neprijeten vonj.*

To je pravi tretma, ki je po svetu vedno bolj popularen. Zdravstveni strokovnjaki so se potrudili, da je izdelek pri nas dostopen po najboljši možni ceni. Sedaj jo lahko kupite na internetu. Vsak jo lahko naroči in uporablja doma. Za naročilo resnično niso potrebne nikakršne posebne veščine.

Naraven izdelek za zdravljenje glivic na stopalih in nohtih

Trenutno je ta izdelek na voljo le na internetni strani proizvajalca. Pogajamo se z neko verigo lekarn, da uvedejo kremo Cleolux v svojo ponudbo, ampak radi bi dodali veliko maržo na ta proizvod. Naše stališče, kot tudi stališče zdravstvenih strokovnjakov, ne dopušča, da bi pristali na to.

Cleolux | Foto:

Ali ima krema kakšne kontraindikacije?

Krema CleoLux ni farmacevtsko zdravilo in zato nima kontraindikacij. Tekom testiranja je kremo uporabljalo 15372 pacientov v našem centru in ni bilo niti ene alergijske reakcije na njene sestavine. Krema ni škodljiva za zdravje, poveča pa odpornost organizma na razne vrste glivic.*

Pomembno je omeniti, da jo lahko varno uporabljajo tudi otroci. Pojav tega izdelka na tržišču je zelo dobra novica. Glivice na stopalih in nohtih niso samo estetski problem, to je resna bolezen, ki lahko privede do resnih posledic. Potrebno jo je pričeti zdraviti čim prej, da ne bi bilo prepozno.

Znebite se glivic in se rešite bolečin v nogah! Izkoristite akcijo – SAMO DANES kar 50 % popusta

Zakaj bi trpeli in plačevali drage tretmane, ko pa lahko že danes tudi vi glivice odpravite na 100% naraven način?

Zgrabite enkratno priložnost – AKCIJA JE OMEJENA: samo za bralce tega članka smo rezervirali kar 50 % popusta na revolucionarno kremo CleoLux! Prihranite kar polovico vrednosti izjemne kreme in jo namesto za 79,94 € dobite samo za 39,97 € TUKAJ >>

OPOZORILO: Zaradi povečane prodaje so dnevna naročila omejena.

Naročnik oglasa je Spletno nakupovanje d.o.o.  

Ne spreglejte