SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Liposukcijska dieta – skrivnost vitkosti nekdanje hrvaške predsednice Kolinde Grabar-Kitarović

Oglasno sporočilo

Kolinda Grabar-Kitarović je danes videti bolje kot kadarkoli prej. Skrivnost Kolindine vitke postave je liposukcija brez operacije. Nekdanja hrvaška predsednica je v zadnjih letih s pomočjo liposukcijske diete izgubila opazno število kilogramov. Avtor njene diete pojasnjuje, kaj je liposukcijska dieta.

c2bf9e0cff238b2fab12_62651108 (1) | Foto:

Ta nova farmakološka metoda prinaša hitre in varne rezultate, tako da lahko izgubite od sedem do deset odstotkov svoje začetne telesne teže v samo 14 dneh. Te rezultate je dokazala klinična raziskava na inštitutu za biotehnološke raziskave v Moskvi, klinika za hujšanje pa je potrdila, da je ta metoda popolnoma varna za zdravje. To je potrdila desetletna praksa, metodo pa so uporabljale številne znane osebnosti iz naše regije, poleg nekdanje hrvaške predsednice Kolinde Grabar-Kitarović tudi zvezdniki, kot so Neda Ukraden, Halid Bešlić, Željko Samardžić, Suzana Mančić, Dejan Matić in številni drugi.

a2246bd459ee3c741096_62651107 (1) | Foto:

Avtofagija brez lakote 

Priznani nutricionist Giovanni K. Mandra meni, da so klasične diete na dolgi rok neučinkovite, ker se število ljudi s čezmerno težo na svetu v zadnjih desetletjih vztrajno povečuje. "Potrebni so novi premisleki. Vnos in poraba kalorij je formula, ki ne upošteva hormonskega stanja telesa in prehranskih potreb, brez katerih telo ne more delovati uravnoteženo in pravilno. Za hujšanje ni zdravila. Ko pride do toksične preobremenitve zaradi debelosti, naše telo uporabi obrambni mehanizem s prilagajanjem metabolizma in prilagajanjem na takšno stanje, zato klasični pristop k zmanjševanju vnosa hrane ni dovolj učinkovit, da bi sprožil mehanizme samozdravljenja," trdi Mandra in dodaja: "Liposukcijska dieta deluje tako, da prisili telo, da se hrani s svojimi maščobnimi rezervami. Telo dobi vse, kar potrebuje, in s procesom avtofagije brez občutka lakote dosežemo odlične rezultate."

Kenan Mandra | Foto:

Kako je videti tretma za hujšanje?

Protokol dietoterapije traja 14 dni, v katerih se aminokisline in rastlinske vlaknine uporabljajo za uvajanje telesa v proces avtofagije brez stradanja, ki traja ves dan do večerje, ki je edini obrok. Za večerjo se uporabljajo živila mediteranske kuhinje, v teh dveh tednih pa se lahko izgubi devet odstotkov maščobnih zalog. Protokol daje natančna navodila o tem, katera živila so dovoljena in katera prepovedana, da bi dosegli najboljše rezultate. Pomembno vlogo imajo rastlinske vlaknine, ki jih je odobrila Evropska agencija za varnost hrane kot pripomoček ne le za hujšanje, temveč tudi za uravnavanje krvnega sladkorja in krvnega tlaka. Prvi fazi sledi mediteranska prehrana z namenom stabilizacije in celoten proces lahko ponovimo vse do želenega cilja.

IH_02 | Foto:

Kako začeti dieto? 

Za liposukcijsko dieto potrebujete protokol z vsemi podrobnimi navodili, aminokisline, ustvarjene za ta namen, ki spodbujajo proces avtofagije, ter rastlinske vlaknine, ki zmanjšujejo občutek lakote in prispevajo k izgubi teže. Vse to skupaj z vitamini in minerali, ki jih telo potrebuje med procesom, vsebuje edinstven izdelek, ki ga jemljemo trikrat na dan, da poenostavimo uporabo te metode. Če imate težave z odvečno težo, je prek projekta International Health v Sloveniji na voljo liposukcijska prehrana. Mogoče je dobiti strokovno pomoč in podporo pri uporabi protokola. Več informacij lahko dobite s klicem na številko 070 922 722 ali na spletni strani www.lipodiet.si.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin