SiolNET. Trendi Zdravje
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kontaktne leče TopVue Air zdaj tudi v Sloveniji

4

termometer

 | Foto:

TopVue Air so novejša generacija naprednih mesečnih silikonskih hidrogelnih kontaktnih leč. Nova tehnologija proizvodnje in izredna zasnova uporabniku zagotavljata udobno uporabo in zdrav pogled.

Kontaktne leče v nasprotju z očali ponujajo večjo svobodo in preprečujejo togost. Ljudje, ki uporabljajo leče, se počutijo bolj lahkotno, ne čutijo neprijetne teže na obrazu in ušesih. Kontaktne leče omogočajo, da lahko poudarite svoj naravni videz obraza in izpostavite svoje oči. To je le nekaj prednosti, ki jih ponujajo kontaktne leče v primerjavi z očali. Nenehne spremembe in izboljšave v tehnologiji se kažejo tudi pri proizvodnji kontaktnih leč. Kontaktne leče TopVue Air so plod izbire najboljših inovativnih tehnologij, s katerimi dosežejo natančno obdelavo silikonskega hidrogelnega materiala, kar vodi v združitev dveh zelo pomembnih lastnosti, in sicer velike prepustnosti kisika in udobja.

Leče TopVue Air so odlične pri zniževanju in preprečevanju pojava rdečice v očesu, in sicer prav zaradi visoke prepustnosti kisika skozi lečo in ohranjanja pravilne hidracije očesa. V današnjem času veliko ljudi preživi svoj delovnik pred zaslonom računalnika, kar lahko pri standardnih hidrogelnih lečah povzroči dehidracijo oči. To lahko vodi v pojav rdečice v očesu.

Nova generacija hidrogelnih silikonskih kontaktnih leč TopVue Air je izjemna prav pri preprečevanju tega, da se bi oko izsušilo in postalo preveč suho. Povečan pretok kisika in pravilna hidracija tako pripomoreta k boljšemu zdravju očesa. Kontaktne leče TopVue Air vsebujejo kar 45 odstotkov vode svojega volumna, kar omogoča pravilno hidracijo ves čas nošenja. Visoka udobnost nošenja leč TopVue Air se kaže v tem, da oko ob koncu dneva lečo normalno sprejema. Uporabnik tudi po več kot 12 urah nošenja ne čuti dražečega občutka v očesu. Prav zaradi izjemnega občutka je leča nadvse primerna tudi pri ekstremnih razmerah, kot so celodnevna izpostavljenost klimi, potovanje na letalih ali nošenje na visoki nadmorski višini.

Silikonske hidrogelne kontaktne leče TopVue Air so tako primerne za vsakogar, ki želi udobno in varno lečo, saj zaradi visoke prepustnosti kisika dokazano pripomorejo k zdravemu očesu in odličnemu vidu.

Več informacij o kontaktnih lečah lahko izveste na spletni strani moje-lece.si, številne akcijske ponudbe in novice pa so redno objavljene tudi na Facebooku, Twitterju, YouTubu, pa tudi na Google+.

Družinska optika Helena Dolinšek na trgu deluje že več kot 30 let. Njihovi poslovalnici lahko najdete na Breznikovi 15 v Domžalah in Glavnem trgu 11 v Kamniku. Poleg kontaktnih leč ponujajo izdelavo korekcijskih očal po naročilu, sončnih očal s korekcijo in športnih očal, ponujajo pa tudi okulistične preglede, na katere se lahko naročite tudi prek spleta.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin