Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 9. 2015,
9.21

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

lasje plešavost

Petek, 18. 9. 2015, 9.21

6 let, 6 mesecev

Kdo je farmacevtka, ki je preizkusila zdravilo proti plešavosti? Preverite njene rezultate!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pogumna farmacevtka je naredila konec kaotični ponudbi izdelkov proti plešavosti in preverila, kateri serum za rast las je najboljši.

Izdelki proti plešavosti so postali izredno razširjeni na slovenskem trgu in moški se težko odločijo, kateri serum za rast last izbrati.

Strokovnjakinja Nina Šurbek Fošnarič, magistrica farmacije, nam je povedala, da jo stranke vedno pogosteje prosijo za nasvet. Zmedeni so in ne vedo, kateri izdelek proti plešavosti je varen in zares deluje.

Pogumna farmacevtka je vzela stvar v svoje roke in preizkusila različne preparate, da lahko bolje svetuje svojim strankam. Z nami je podelila svoje osupljive rezultate.

Kaj priporočajo farmacevti?

"Na trgu je veliko različnih preparatov proti plešavosti. Do zdaj me je s svojimi sestavinami in varnim delovanjem najbolj navdušil Lux-Factor Hair serum za rast las. Temelji izključno na naravnih sestavinah za preprečevanje izgube las, ki omogočajo ponovno rast las ter ohranjajo zdravo lasišče. Ne vsebuje sintetičnih kemikalij, ki bi lahko škodile kakovosti las, ter ne povzroča nobenih neželenih stranskih učinkov.

Stranke že po prvi terapiji občutijo razliko ... v povprečju nekje po 6 tednih uporabe pa se že očitno opazijo učinki.

Zato proti izpadanju ter za spodbujanje ponovne rasti las priporočam izključno terapijo s klinično testiranim serumom HAIR."

Patentirana formula v spreju Wild Hair Volume tako zagotavlja dramatično hitrejše in učinkovitejše delovanje na preprečevanje izpadanja las, ponovno rast las, gostejše lase in ohranjanje zdravega lasišča brez prhljaja. Ne povzroča nobenih neželenih stranskih učinkov.

Pozor pri izbiri izdelkov proti izpadanju las in plešavost!

Veliko izdelkov na trgu obljublja, da bodo preprečili izpadanje las. Vendar ne vsebujejo vsi ti izdelki tudi sestavin, ki preprečujejo izpadanje las na naraven način oziroma brez škodljivih stranskih učinkov.

Mnogi ponudniki zatrjujejo, da njihov izdelek deluje, vendar obljub ne podpirajo z dokazi. Niti nimajo ustreznih certifikatov in njihove učinkovine niso klinično testirane.

LUX-FACTORJEVA FORMULA V SPREJU ima po besedah Nine Šurbek Fošnarič, mag. farmacije, vse potrebne certifikate, vsebuje klinično testirane naravne sestavine, zato je popolnoma varna za uporabo.

Rezultati pred in 6 tednov po terapiji z LUX – FACTOR HAIR

Kako uporabljati LUX – FACTOR HAIR serum za optimalen učinek?

LUX – FACTOR HAIR formula v pršilu je zelo preprosta za uporabo. Najbolje je, da terapijo proti izpadanju las izvajate 2-krat dnevno: zjutraj in zvečer pred spanjem. LUX – FACTOR HAIR razpršite po predelih lasišča, kjer želite spodbuditi rast las. Formulo nanašajte na suho lasišče.

Serum je primeren tako za moške kot tudi ženske.

Zaradi dramatičnih rezultatov na serum za rast las LUX – FACTOR prisegajo tudi znani Slovenci

VILI RESNIK, pevec "Z leti so mi začeli izpadati lasje in lasišče je postajalo vedno bolj vidno. Zato sem preizkusil nekaj izdelkov proti izpadanju las, ki pa žal niso delovali. Pri Lux Factor terapiji pa sem že po 6 tednih opazil prve rezultate. Zdaj mi izpada precej manj las in tisto, kar je mogoče še bolj navdušujoče, je to, da so se na lasišču pojavili novi lasje. Tako da zadeva dejansko deluje! Lasišče je zdaj manj vidno in lasje so videti znatno močnejši in gostejši."

GORAZD DOMINKO, radijski novinar, voditelj "Lahko se slepim in trdim, da videz ni pomemben in čeprav nisem maneken, sem rad urejen, med urejenostjo pa seveda prištevam predvsem prijeten telesni vonj in urejeno lasišče. Tudi zato sem se odločil preizkusiti Hair terapijo proti izpadanju las, predvsem preventivno, saj geni prednikov niso prizanesljivi. Uporabljal sem jo dvakrat na dan in po dveh mesecih sem opazil, da so lasje močnejši, lepši. In čeprav si lasišče umivam dvakrat na dan, o prhljaju ni sledi."

DENIS TOPLAK, zmagovalec šova Kmetija "Glede na to, da je plešavost dedna v naši družini, priznam, da nisem videl smisla v uporabi izdelka proti izpadanju las. Prepričan sem bil, da mi ne bo pomagal. Zato si lahko predstavljate moje presenečenje, ko sem opazil, da mi na lasišču poganjajo novi lasje. Zdaj je moje lasišče manj opazno in lasje so veliko bolj gosti."

Ne spreglejte