Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 12. 2017,
8.53

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

diabetes PR članek

Petek, 8. 12. 2017, 8.53

6 let, 2 meseca

Moja žena je začela kričati, ko je zagledala vseh šest stekleničk mojih zdravil za diabetes v smeteh ...

Kako znižati sladkor v krvi na normalno raven v samo enem tednu?

Oglasno sporočilo

Vedel sem, da ne smem prenehati jemati zdravil za sladkor ... Zakaj sem potem vse vrgel v smeti? To je moja neverjetna zgodba.

diabetes | Foto:

Ime mi je Stane, star sem 67 let in sem upokojen strojni inženir. Ko sem šel v pokoj, sem si želel samo uživati v prostem času in miru. Čas preživeti z vnuki, na partijah šaha, na prostovoljnem delu v cerkvi ... No, pred nekaj leti pa se mi je naenkrat stemnilo in čutil sem bolečino v sencih, kot da bi me nekdo pritiskal. Začel sem omedlevati. Moja žena je medicinska sestra na urgenci in me je hitro poslala v bolnišnico, kjer so zdravniki potrdili njen največji strah. Moj sladkor je bil smrtonosno visok, 23,5 mmol/L. Bil sem na tem, da padem v komo.

Niti slutil nisem, da se moja nočna mora šele začenja.

Zdravnik mi je takoj predpisal dve zdravili: prvo za diabetes in drugo za stranske učinke, ki jih povzroča PRVO. Samo nekaj tednov kasneje sem jemal ŠEST zdravil in moje življenje je bilo pravi pekel. Zahvaljujoč diuretiku, ki sem ga jemal, se je moje življenje vrtelo okrog tega, da pravočasno pritečem na stranišče. Poleg tega so zdravila, ki sem jih jemal, posrkala vso energijo iz mene, tako da sem se počutil kot invalid v lastni hiši.

Mislil sem, da huje ne more biti, vse dokler mi nekega večera ni uspelo priti do stranišča in sem se polulal po sebi. Medtem ko sem skrajno ponižan gledal mokri madež na svoji pižami, sem se odločil, da tako več ne morem živeti. Če ne obstaja drug način, ga bom sam našel.

Diabetes | Foto: Moje odkritje me je šokiralo in prizadelo!

Odšepal sem do računalnika in obupano hotel najti rešitev. V naslednjih treh urah sem spoznal, da je bilo za eno od zdravil, ki sem jih jemal, vloženih 406.180 tožb zaradi stranskih učinkov, kot so bruhanje, nezavest in celo srčna kap ... Ampak to zdravilo sem potreboval, da bi imel diabetes pod nadzorom! Spoznal sem, da moje drugo zdravilo lahko povzroči drisko, slabost in celo mlečno acidozo, zelo nevarno stanje. Tretje je povezano s povečanim tveganjem raka! Takrat sem si prisegel, da bom našel metodo za nadziranje sladkorja v krvi, ki ne vključuje zdravil, ali pa bom umrl med poskušanjem.

Hitro sem dojel, da obstajata dva tabora, ko gre za zdravljenje diabetesa: tisti, ki promovirajo uporabo zdravil, in tisti, ki blebetajo. Promotorji uporabe zdravil so konvencionalni zdravniki, ki predpisujejo zdravila za diabetes. Preskusil sem njihov način in sovražil sem ga. Na drugi strani pa so tu blebetalci - nekvalificirani posamezniki, ki priporočajo različne vrste domačih "zdravil" brez kakršnihkoli zdravstveno utemeljenih dokazov. Nisem hotel jemat zdravil za diabetes, nisem pa niti hotel sedeti v krogu in s pesmijo klicati božje milosti ali piti smutijev ves dan. Iskal sem naravno rešitev za diabetes BREZ stranskih učinkov, ki je znanstveno dokazana. Ampak to je bilo videti, kot da bi iskal dedka Mraza.

Diabetes | Foto:

Spraševal sem se, ali sploh obstaja kaj takega ...

Takrat sem naletel na internetno stran, ki je ponujala knjigo Diabetes NoMore. Avtor je neodvisen zdravstveni strokovnjak Alan Brown, ki je življenje posvetil zdravljenju s pomočjo naravnih in znanstveno dokazanih metod. Trdil je, da je metoda iz njegove knjige znanstveno podprta ter da jo je uporabilo na tisoče bralcev in normaliziralo sladkor brez zdravil. Bil sem skeptičen. Predvideval sem, da gre za običajne nasvete, ki jih lahko najdeš na internetu, kot na primer "črtajte ogljikove hidrate", "izogibajte se prečiščenemu sladkorju" ... No, nisem imel česa izgubiti in obupno sem hotel nehati jemati zdravila za diabetes, zato sem se odločil, da ji dam priložnost.

Ko sem prejel knjigo, sem bil šokiran. To, kar je pisalo, je bilo v nasprotju z vsem, kar mi je bilo do takrat rečeno o diabetesu. Priporoča na primer uživanje hrane, za katero sem mislil, da je za diabetike strogo prepovedana. Spoznal sem, da je ta tako imenovana zdrava hrana za diabetike pravzaprav še bolj nevarna. Tudi če je označena kot nizkokalorična ali primerna za diabetike. V knjigi piše, da so zdrava jetra predpogoj za zaustavitev napredovanja diabetesa, in navedeni so nasveti za pravilno detoksikacijo korak za korakom.

Diabetes | Foto:

Če sem iskren, sem samo preletel uvodni del knjige in šel takoj na del s podrobnimi nasveti. Metoda je bila zelo preprosta in ni zahtevala drastičnih življenjskih sprememb. Bila pa je drugačna od vsega, kar sem do tedaj prebral, tako da sem se odločil, da ji dam priložnost. Na moje veliko presenečenje mi je sladkor drastično padel že po enem tednu programa. Najprej sem sladkor izmeril doma, naslednji dan pa sem to potrdil pri zdravniku. Ne samo da je bil zaprepaden, temveč se je tudi strinjal s tem, da nadaljujem program. To je bil dan, ko sem spet imel v rokah vajeti svojega življenja.

Zakaj še nisi slišal za to metodo, če je tako učinkovita?

Misel, da so SAMO zdravila najboljši tretma za diabetes, je laž. Laž, ki zagotavlja bogastvo farmacevtskim podjetjem. Ko sem samo pomislil na milijone ljudi, ki trpijo zaradi stranskih učinkov zdravil za diabetes kakor jaz, in to le zato, da bi ta podjetja ustvarila zaslužek, sem pobesnel. Odločil sem se, da je čas, da se OSEBNO vpletem in delim svojo zgodbo ter pomagam izdajatelju knjige Diabetes NoMore, da razširi glas o tej neverjetni metodi.

Dobro zdravje in normalen sladkor v krvi nimata cene.

Za trenutek zapri oči in si predstavljaj, kako krasno bi bilo imeti normalno raven sladkorja v krvi ... Predstavljaj si olajšanje, ko spoznaš, da nisi več bomba, ki lahko eksplodira v vsakem trenutku. Predstavljaj si, da živiš dovolj dolgo, da gledaš vnuke, kako rastejo, gredo na fakulteto in ustvarijo svoje družine. Predstavljaj si, da ne čutiš strahu, ko si greš merit sladkor in si prepričan, da bodo številke enake kot takrat, ko ti je bilo 20 let. Predstavljaj si izraz začudenja na obrazu tvojega zdravnika, ko ti naslednjič izmeri raven sladkorja v krvi, in kako bo prijetno slišati: "Zdaj je čas, da spremenimo zdravljenje." Predstavljaj si, kako dobro se bo znebiti stroškov in groznih stranskih učinkov odvratnih zdravil za diabetes. Koliko je vse to vredno?

Diabetes | Foto:

Če se želiš pridružiti na tisoče ljudi, ki so svoje življenje spremenili na bolje s pomočjo te knjige, je pomembno, da reagiraš takoj. Ne odlašaj, saj zaradi visokega sladkorja morda ne boš imel druge priložnosti. Diabetes je kot bomba, ki tiktaka v tvojem telesu in lahko eksplodira v KATEREMKOLI trenutku. Ne igraj se z življenjem, naredi ta mali korak takoj. Veliko sreče!

EKSKLUZIVNA AKCIJA ZA NAŠE BRALCE: Samo danes imate priložnost naročiti Diabetes NoMore s kar 50 odstotkov POPUSTA in prejeti neverjetne bonuse (bonus z okusnimi recepti in načrtom obrokov, ki vključuje veliko jedi, ki jih lahko pripravite v svoji kuhinji brez neznanih in težko dostopnih živil. In navodila, kako meriti raven sladkorja v krvi na pravilen način v udobju lastnega doma).

Namesto 79,98 evra, kar je redna cena izdelka, boste danes dobili to revolucionarno knjigo za SAMO 39,99 evra! Pohitite, saj so zaloge omejene.

KLIKNITE SEM >>

Naročnik oglasnega sporočila je Spletno nakupovanje.

Ne spreglejte