Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 10. 2018,
8.13

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Specialistična ordinacija dentalne medicine za ortodonciju Domina Reljanović Protega

Natisni članek

advertorial ortodont čakalne dobe

Ponedeljek, 15. 10. 2018, 8.13

2 meseca, 2 tedna

Kako do ortodonta z napotnico brez čakanja

Vsebino omogoča Specialistična ordinacija dentalne medicine za ortodonciju Domina Reljanović Protega
Centru odličnosti

Ali veste, da so v Sloveniji čakalne dobe na prvi pregled pri ortodontu dve leti in tudi do štiri leta za začetek terapije? Zato obstaja velika verjetnost, da bo vaš otrok v času "čakalne dobe" dopolnil 16 let in ne bo več upravičen do brezplačnega ortodontskega zdravljenja. In kaj lahko storite vi?

#Čakalne dobe

Če imate napotnico za ortodonta, še ne pomeni, da bo otrok do svojega 16. leta starosti začel ortodontsko terapijo. Kot že številnim se lahko tudi vam zgodi, da zaradi predolgih čakalnih dob po otrokovem 16. letu starosti končate v samoplačniškem sistemu ortodontskega zdravljenja, kar pomeni, da boste morali kriti vse stroške, ki bodo nastali med zdravljenjem. Zavarovalnica pa vam v tem primeru ne povrne niti evra.

Centru odličnosti | Foto:

#Rešitev

Čakalne dobe lahko preskočite in se na podlagi izdane napotnice odločite za ortodontsko terapijo v katerikoli državi znotraj Evropske unije. Ortodontsko zdravljenje na napotnico brez čakalne dobe vam v Centru odličnosti za ortodoncijo dr. sc. Domina Reljanović Protega v Zagrebu omogočajo skladno s pravico slovenskega pacienta o čezmejnem specialističnem zdravljenju v tujini (EU).

Več o tem preberite TUKAJ. 

#Ortodontski pregled

Prvi korak je pregled pri ortodontu vključuje diagnostiko čeljustnih in obraznih deformacij, odtis zob in meritve, po katerih se potrdi, ali se otrok lahko zdravi na napotnico in kateri zobni aparat je zanj primeren. Pregled za otroke in odrasle je BREZPLAČEN!

Centru odličnosti | Foto:

#Menjava ortodonta

V Centru odličnosti za ortodoncijo dr. sc. Domina Reljanović Protega v Zagrebu ste dobrodošli vsi, sprejemajo tudi paciente, ki so v procesu ortodontskega zdravljenja, vendar z načinom niso zadovoljni. Najbolj pogosti razlogi za menjavo ortodonta so neučinkovita terapija, dolgotrajna terapija, prehod ortodonta v zasebno ordinacijo, preveč stroškov v času terapije, nezanimanje ortodonta za začetek terapije … V takšnih primerih vas bodo v kliniki naročili na prvi brezplačni pregled in posvet ter se bodo pogovorili o možnostih zdravljenja.

Centru odličnosti | Foto: #Zobni aparat

V Centru odličnosti so specializirani za zdravljenje ortodontskih anomalij otrok in odraslih. V ponudbi imajo zobne aparate različnih sistemov, ki omogočajo, da je ortodontsko zdravljenje hitro in učinkovito. Zobni aparat se lahko pacientu namesti na urejene in zdrave zobe, na stalne zobe, neposredno po pregledu ali na naslednjem dogovorjenem terminu na zdrave in urejene zobe.

Kontrolni pregledi v njihovem centru se izvajajo vsake 6 ali 10 tednov, odvisno od anomalije in sistemov zobnih aparatov, ki jih pri zdravljenju uporabljajo.

Pravočasno ortodontsko zdravljenje otrok in mladine je pomembno zaradi razvoja njihovih zob, čeljusti in obraza. Z napotnico slovenskega zobozdravnika se bo vaš otrok zdravil v Centru odličnosti za ortodoncijo dr. sc. Domina Reljanović Protega v Zagrebu brez čakalne dobe s terminom prvega pregleda v nekaj dneh in z možnostjo takojšnjega začetka ortodontske terapije.

Paket ugodnosti ZA VAS 

V oktobru so za vas pripravili paket ugodnosti. Priklikajte ali pokličite na številko 041 440 905 in si zagotovite do 40 odstotkov popusta na zobni aparat po izbiri, brezplačno ortodontsko terapijo, brezplačne kontrolne preglede in PRVI BREZPLAČNI PREGLED IN POSVET!

Želim BREZPLAČNI PREGLED IN POSVET – otrok, aktualno ponudbo in ugodnosti!

Želim BREZPLAČNI PREGLED IN POSVET – odrasli, aktualno ponudbo in ugodnosti!

 

Ne spreglejte