Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 2. 2016,
14.43

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Beiersdorf

Natisni članek

ženske ženske dezodorant advertorial Nivea

Sreda, 24. 2. 2016, 14.43

2 meseca, 1 teden

Kaj je najuporabnejša stvar v vaši torbici?

Vsebino omogoča Beiersdorf

Urejena ženska se dobro pripravi na dnevne izzive. Naj gre v službo ali na rekreacijo, njen videz je vedno urejen. K temu pa pripevata najpomembnejši delež higiena in posledično prijeten vonj.

Kaj nikoli ne sme manjkati v ženski torbici?

Torbice so vedno prava rešitev za karkoli, saj se v njih najde marsikaj. Telefon, denarnica, ličila, papirnati robčki, tudi sukanec in igla se najdeta, lak za nohte, pinceta, beležnica, pisala, žvečilke, vrečke za večkratno uporabo, sončna očala, polnilnik za telefon … in seveda dezodorant. Čeprav gremo zjutraj od doma sveže in odišavljene, je dan dolg in naglica terja svoj davek.

Najuporabnejša stvar v naši torbici – dezodorant

Kdo nas vedno reši pred zadrego? Dezodorant. Nič ni hujšega kot se udeležiti sestanka, po možnosti konec dneva, in se zavedati, da naš vonj ni več najprijetnejši. Ta je del osnovne higiene in spada k urejenosti. Z dragimi oblačili se ne da rešiti pred zagato, da smo zaradi vonja neprijetni okolici, če pa oddajamo prijeten vonj, ne bo nihče opazil, da morda nismo oblečeni po najnovejši modi.

K urejenosti gresta tudi dobra telesna pripravljenost in kondicija. V športni torbi se vedno najde dezodorant, ki ga uporabimo pred vadbo in obvezno po njej, ko se najprej oprhamo, nato pa zaokrožimo našo zadovoljno podobo s prijetnim vonjem.

Včasih pa se nas slab vonj dobesedno prime. Prav gotovo je že vsakdo od nas doživel, da ko se je na primer vrnil s kosila v gostilni, se je oblačil in las oprijel prav poseben vonj. Ker sredi dneva med opravki ni možno prezračiti oblačil, nam na pomoč priskoči dezodorant, ki osveži naš vonj, saj smo se že zjutraj popršili z njim.

V službi, doma, v kinu, na poslovnem kosilu ali v telovadnici – urejena ženska ima v torbici vedno dezodorant, ki ga lahko uporabi vsak trenutek. Poleg vonja nam mora nuditi tudi zaščito. Pazduhe so še posebej občutljiv del telesa. Zato je izbira dezodoranta pomembna in predvsem mora biti premišljena.

Ne spreglejte