Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
1. 7. 2014,
11.48

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

poletje žar voda plaža

Torek, 1. 7. 2014, 11.48

7 let, 12 mesecev

Izognite se odvečnim kilogramom v poletnih dneh (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V sezoni piknikov in počitniškega razvajanja lahko kaj hitro pridobimo kakšen kilogram. S štirimi nasveti, ki jih je pripravil Miha, lahko mirne vesti uživate v poletnih pregrehah.

Pred nami je verjetno najbolj pester del leta, ko se zabave, pikniki in dopustniško uživanje kar vrstijo. Lahko se zgodi tudi to, da sproščeno poletje poskrbi za (nezaželeno) spremembo na tehtnici. Če si poleti želite dati duška in ga preživeti zabavno, sproščeno in uživaško, ob tem pa ostati fit, je Miha Geršič v tokratnem videu pripravil štiri preproste nasvete.

1. Izberite aktivnost, ki bo zaznamovala letošnje poletje Poletje je obdobje, ko lahko izbirate med številnimi telesnimi aktivnostmi. Ni vam treba skrbeti, če ne najdete motivacije za trening v fitnesu ali dvorani. Izberite svojo najljubšo aktivnost in se predajte užitkom na prostem.

2. Kuhinjo zamenjajte za žar na vrtu Kaj je lahko lepšega kot priprava hitrega, zdravega in okusnega obroka, zraven pa še prijetno druženje s prijatelji? Pojedina z žara je odlična izbira za tople poletne dneve. Vse, kar potrebujete, je olivno olje, začinjeno pusto meso in obilica zelenjave, pa se druženje lahko začne.

3. Izkoristite počitnice za gibanje Poležavanje na plaži je recept za upočasnjen metabolizem. Večurno poležavanje na soncu telo izmuči, hkrati pa se ga zelo hitro naveličamo. Miha predlaga, da letošnji poletni oddih preživite bolj aktivno. Vzemite si čas za počitek, hkrati pa lahko na dopust vzamete kolo ali si obujete pohodne čevlje in sami raziščete okolico ter najdete svoj skriti kotiček na odročni plaži. Počitnice bodo tako precej bolj zanimive.

4. Voda, voda, voda Tekočina je za naše telo in uspešno preobrazbo zelo pomemben dejavnik. Pomembno je tudi, da v poletni vročini telesu privoščite dovolj vode. Nikakor pa ne smete pozabiti na vodo tudi v času zabav, ko popijete kakšen kozarec alkohola. Alkohol namreč pospeši proces dehidracije, zato je pomembno, da takrat zaužijete tudi nekaj navadne oziroma mineralne vode.

Ne spreglejte