Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 5. 2013,
16.45

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Shakira kilogrami poporodni kilogrami hujšanje

Četrtek, 9. 5. 2013, 16.45

8 let

Izdana skrivnost - tako je Shakira izgubila poporodne kilograme

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pevka Shakira, ki se je kmalu po porodu pojavila na eni od prireditev in očarala s svojo postavo, je spregovorila o tem, kako je izgubila nezaželene poporodne kilogramčke.

Shakira v enem od svojih največjih hitov poje, da boki ne lažejo. Mlada mamica, ki je rodila konec lanskega leta, pridno vztraja pri tem, da je njena postava vedno popolna. To smo opazili že marca, ko se je pojavila na predstavitvi svojega parfuma S by Shakira in vse navzoče osupnila s svojo podobo. "Še vedno velja, da moram izgubiti nekaj kilogramčkov, a sem sicer zadovoljna," je povedala Shakira in naštela pet osnovnih ukrepov, ki jih je uvedla za izgubljanje pridobljenih kilogramčkov. "Prva stvar, ki sem jo naredila, je, da sem ukinila vse, s čimer sem se razvajala ves čas med nosečnostjo. To pomeni, da sem nehala jesti čips, hamburgerje, ocvrt krompirček in drugo nesnago, ki sem jo vnašala vase, in vse te prigrizke nadomestila s sušenim sadjem, zelenjavo in oreščki," je povedala pevka. "Druga stvar, ki sem jo ukrenila, da bi bila videti volje, je, da sem začela spet piti velike količine vode in zelenega čaja, ki mi pomagata pri presnovi in hidriranju telesa. Tretja stvar je, da sem obroke občutno zmanjšala, a jih vseeno prilagodila potrebam telesa, vanje pa sem vnesla več zase in za malčka koristne prehrane," je izdala pevka.

"Za zadnji dve stvari sta poskrbela pravzaprav Milan in moj mož. Zdaj ko ga imamo, se veliko več gibljem, kar mi pomaga pri porabi kalorij, nekaj pa doda tudi to, da ga nosim. Mamice ne vedo, a veliko teže lahko izgubijo že samo s skrbjo za novorojenčka. Zadnji del je velika podpora moža, ki mi je prišla prav. Vsak od nas kdaj obupa in prav podpora takrat odigra glavno vlogo," je novinarjem še zaupala 36-letna Shakira.

Ne spreglejte