SiolNET. Trendi Zdravje
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Kar 4300 Slovencev je shujšalo s pomočjo tega norega trika!

Oglasno sporočilo

Znano je, da trebušna maščoba spada med bolj trdovratne v telesu. Tudi če se še tako trudimo, se držimo najstrožjih diet in redno telovadimo, na predelu trebuha vseeno ostajajo maščobne blazinice. S to težavo se spopada ogromno ljudi, vendar malokdo ve, da so znanstveniki že odkrili rešitev, ki omogoča lokalizirano topljenje maščobe prav na predelu trebuha.

Maščoba okrog trebuha je neestetska, zaradi nje nam pogosto niso prav oblačila ali se v njih počutimo neudobno in neprivlačno. Za nameček je prav trebušna maščoba eden glavnih krivcev za povišano tveganje za nastanek srčno-žilnih bolezni, nekaterih vrst raka, sladkorne bolezni tipa 2, spalne apneje in še kopice drugih bolezni. Nabiranju maščobe okrog trebuha so bolj podvrženi moški, vendar ženske še zdaleč niso izjema. Z njo se spopadajo tudi mlade mamice, ki se jim je po porodu povesila koža v predelu trebuha in niti s telovadbo nikakor ne morejo nazaj pridobiti nekdaj ravnega trebuščka.

Bellystop

Koliko centimetrov naj bi meril obseg trebuha?

Moški, visok 180 centimetrov, naj bi imel obseg trebuha 90 centimetrov, ženska, visoka 170 centimetrov, pa največ 85 centimetrov. Ob takem obsegu trebuha smo zaščiteni pred nastankom srčno-žilnih bolezni, kot sta srčna kap in povišan krvni pritisk. Širši ko je naš trebuh, krajša bo naša pričakovana življenjska doba. Znanstveniki so ugotovili, da se življenjska doba ljudi, pri katerih je obseg trebuha za 15 centimetrov večji od polovice njihove višine, v povprečju skrajša za dve leti. Primer: če ima 180 centimetrov visok moški obseg trebuha 140 centimetrov, bo živel kar 20 let manj!

Bellystop

Zakaj je maščobo okrog trebuha tako težko izgubiti?

Eden od razlogov je ta, da ko hujšamo, izgubljamo maščobo enakomerno po telesu in ne moremo shujšati zgolj v roke, stegna ali trebuh. Izguba trebušne maščobe je poleg tega še posebej trdovratna, saj so številne raziskave pokazale, da jo telo najtežje porablja za energijo. Krivec za njen nastanek je hormon kortizol, ki se sprošča v telesu, ko smo pod stresom.

>> Da, obseg mojega trebuha je prevelik in tudi jaz ga želim zmanjšati <<

Kako znižati nivo kortizola v telesu?

Nastajanje kortizola lahko zmanjšamo tako, da se kar se da izogibamo stresu (kar je, roko na srce, v današnjem času precej težko). Paziti moramo tudi, da intenzivna vadba ne traja dlje od ene ure, saj takrat v telesu nastane neugodno razmerje med kortizolom in testosteronom. Raven kortizola v telesu se najbolj zviša ob aerobni vadbi. Najbolje je, da vadba traja od 45 do 60 minut, z njeno intenzivnostjo pa nikar ne gre pretiravati.

Bellystop

Prehrana proti trebušni maščobi

Po vadbi je za izgubo maščobe na trebuhu dobro uživati beljakovine in se izogibati ogljikovim hidratom. Pomembno je tudi, da vseskozi uživamo zdravo in uravnoteženo hrano, ki spodbuja normalno delovanje prebavnega trakta. Za znižanje ravni kortizola v telesu je zelo pomemben tudi reden spanec. V posteljo moramo iti dovolj zgodaj, spati pa moramo v mirnem in zatemnjenem prostoru.

Ko trebušna maščoba nikakor ne izgine

V praksi je pogosto, da smo podvrženi stresu doma in v službi, ponoči pa spimo bolj malo. Velikokrat nam zmanjka tudi časa za gibanje in pripravo zdravih obrokov. Rezultat vsega tega je kopičenje osovraženih maščobnih zalog na trebuhu in bokih. Tudi če se držimo diete, bo trebušna maščoba najverjetneje ostala tam, kjer je. Sploh obstaja kakšna rešitev, da bi se je za vedno znebili? Presenetljiv odgovor je: da! K sreči je znanost danes tako napredovala, da lahko telo prelisičimo, da začne izgubljati maščobo na samo enem, lokaliziranem predelu. Strokovnjaki so namreč razvili rešitev, ki omogoča odpravo trdovratne maščobe neposredno na trebuhu – to je revolucionarna krema BellyStop, ki je že mnogim pomagala do uresničitve sanj o ravnem in ploskem trebuhu.

Bellystop

Za napet trebuh, kot ga imajo fitnes modeli

Če obseg vašega pasu postaja vse širši in zaradi rastočega trebuščka ne morete več obleči starih oblačil, vi pa ste iz dneva v dan bolj obremenjeni s svojim videzom, imamo za vas dobro novico. Da bi zmanjšali obseg trebuha, se vam ne bo treba potiti v fitnesu: dovolj je, da ga namažete s kremo BellyStop, ki vsebuje aktivne sestavine, ki topijo maščobo ciljano in neposredno na predelu trebuha. Z njeno redno uporabo bo vaš trebuh raven in napet, kot bi se ure in ure potili v fitnesu.

Bellystop

Kako deluje krema BellyStop?

Krema je sestavljena iz zelišč, ki učinkujejo na več ravneh: pomagajo odvajati vodo, ki se kopiči pod kožo, spodbujajo topljenje maščob na trebušnem predelu in okrepijo kolagensko sestavo kože in s tem povečajo njeno čvrstost in napetost. Krema BellyStop ni običajna krema, saj je bila izdelana posebej z namenom odprave maščob okrog trebuha, bokov in pasu. Njeno delovanje je lokalizirano in osredotočeno posebej na trebušni predel. Ena izmed aktivnih učinkovin v kremi je Chlorella vulgaris, ki je ena od najboljših naravnih sestavin za oblikovanje postave. Forsoklorin v kremi spodbuja delovanje trebušnih mišic, kofein pa pospeši kurjenje trebušnih maščob.

>> Kliknite tukaj, če tudi vi želite s pomočjo BellyStop učvrstiti svoj trebuh pred poletjem <<

Kaj boste pridobili s kremo BellyStop?

Bellystop Z redno uporabo specializirane kreme Bellystop boste odpravili lokalne maščobe na trebuhu in bokih ter se poslovili od tako imenovanih ljubezenskih ročk.

Prve spremembe na vašem trebuhu bodo vidne že po eni sami tubi kreme BellyStop. S kremo boste spodbudili topljenje trebušnih maščob, zategnili kožo in iz podkožja odstranili strupe. Vaš trebuh bo končno tak, kot ste si ga vedno želeli: raven in napet!

Zmanjšali boste tudi obseg bokov in se za vedno poslovili od trdovratnih maščob na tem predelu. Še je torej čas, da izoblikujete svoj trebuh pred odhodom na dopust!

 

O izdelku lahko več preberete ali ga naročite na uradni slovenski spletni strani www.BellyStop.com/si ali na telefonski številki 07 600 3005.

Samo za bralce Siola so danes pripravili prav poseben popust – akcijsko ceno, brezplačne artikle in še brezplačno dostavo za vsa naročila!

Naročnik oglasnega sporočila je E-mesto, d. o. o.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin