SiolNET. Trendi Zdravje
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
DOBRODELNA DRAŽBA

Dobrodelna dražba olimpijske maskote in majice Benjamina Savška je zaključena

0,13

termometer

Kanuist Benjamin Savšek, ki je na olimpijskih igrah v Tokiu osvojil zlato medaljo, je s plemenito gesto pomagal našim starostnikom. Za dobrodelno dražbo je podaril majico, ki jo je nosil ob prejetju zlate medalje, in olimpijsko maskoto iz Tokia. Kupnina obeh predmetov bo namenjena Projektu Vida, ki deluje pod okriljem društva Humanitarček.

Na Siol.net smo zelo hvaležni Benjaminu Savšku, da se je odzval našemu povabilu in se pridružil dobrodelni dražbi, ki bo pomagala društvu Humanitraček pri izpolnjevanju njihovega poslanstva – pomoč starostnikom. Verjamemo, da bo ta radodarna gesta razveselila tako najuspešnejša dražitelja kot tudi vse tiste starostnike, ki jim bodo ta sredstva vsaj malce olajšala vsakdan.

Dobrodelna dražba se je zaključila 10. decembra 2021.

Najvišja oddana ponudba za olimpijsko majico je znašala 1.100 evrov. za olimpijsko maskoto pa 1.020 evrov.

Vsem dražiteljem se iskreno zahvaljujemo!

 

Društvu Humanitarček lahko pomagate tudi z nakazilom sredstev na TRR, vendar opominjajo, da  je to zadnja od možnosti, saj si želijo, da se jim ljudje pridružijo aktivno.​ A vendar vsega ne morejo zbrati preko Dobrodelka in včasih je kakšen evro le dobrodošel: ​HUMANITARČEK, TRR:  SI56 0417 3000 1907 020, NAMEN NAKAZILA: #projektVida, CHAR, Referenca: SI00 - 2021
Stare roke Novice O projektu Vida

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin