Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
21. 2. 2019,
11.06

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek veterina živali

Četrtek, 21. 2. 2019, 11.06

5 let, 2 meseca

"Dobrega veterinarja je težko najti, in ko ga, ga ne izpustiš za nobeno ceno!"

Oglasno sporočilo

Lastniki živali imamo veliko nasprotujočih si mnenj. Od tega, kakšna prehrana je najboljša za naše ljubljenčke, kateri način aktivnosti je najboljši, do tega, kdo je najboljši pasji frizer … A glede nečesa smo si enotni: "Dobrega veterinarja je težko najti, in ko ga, ga ne izpustiš za nobeno ceno!"

Vet4Pet | Foto:

Tudi mi smo lastniki živali, zato lahko iskreno razumemo ljudi, ki imajo morebitne težave in vprašanja pri izbiri veterinarja. Tudi sami smo bili nekoč v njihovi koži, zato so nam ravno ti pomisleki in pričakovanja pomagali pri načrtovanju ambulante.

Od veterinarjev se danes pričakuje precej več kot le golo strokovnost. Sodobni veterinar se mora zavedati, da veterinar ni le poklic, ampak poslanstvo. Poleg obsežnega strokovnega znanja lastniki živali od veterinarjev pričakujemo tudi vso skrbnost, odgovornost pri delu in predvsem sočutje. Ravno to se pogosto neupravičeno zanemarja. Pri nas razumemo, kako je biti na drugi strani in kaj lastniki od nas pričakujejo, saj je bila srčnost poleg strokovnosti ena izmed glavnih lastnosti, ki smo jo iskali pri veterinarjih in osebju, ki delajo pri nas.

Vet4Pet | Foto:

Dobro počutje ljubljenčkov in njihovih lastnikov nam je bilo pomembno tudi pri samem tehničnem načrtovanju ambulante, saj so obiski veterinarja za večino živali in lastnikov že sami po sebi stresni. Klinika je zato opremljena s sodobno opremo, naši prostori pa so svetli, zračni in prostorni, kar zagotavlja prijetno počutje.

Zadnji, a zato nič manj pomemben dejavnik pri postavljanju ambulante pa je bila seveda tudi strokovna oprema, saj želimo zaposlenim ponuditi najboljše pogoje za delo. Klinika je opremljena po najsodobnejših veterinarskih standardih, ki našim pacientom zagotavljajo obravnavo na najvišji ravni. Naše diagnostične naprave veterinarjem omogočajo visoko kakovostno delo in natančno diagnostiko bolezni vaših ljubljenčkov.

Fotogalerija
1 / 5
Tako je nastala zgodba naše ambulante, ki si želi lastnikom in ljubljenčkom omogočiti strokovno, skrbno in sočutno obravnavo, saj imamo pri nas resnično radi živali. Več o naši ambulanti si lahko preberete na naši spletni strani, spremljate pa nas lahko tudi na našem profilu na Facebooku. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 01 72 16 110 ali e-pošti info@vet4pet.si.

Naročnik oglasne vsebine je VET4PET D. O. O.

Ne spreglejte