Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 1. 2023,
13.40

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

maščobe dieta hujšanje PR članek

Sreda, 25. 1. 2023, 13.40

1 leto, 3 mesece

Shujšate lahko celo do deset kg na mesec!

Dietetiki so presenečeni nad učinkom delovanja shujševalnih kapsul

Oglasno sporočilo

Nove kapsule za hujšanje omogočajo izgubo do desetih kilogramov odvečne teže v enem mesecu. Ne samo, da delujejo hitro in učinkovito, ampak tudi ne vsebujejo nobene kemije, so naravne in varne za uživanje.

Gospa M. L. je le ena izmed številnih, ki so izgubili tudi več kot deset kilogramov v enem mesecu samo z uporabo teh novih shujševalnih kapsul. | Foto: Gospa M. L. je le ena izmed številnih, ki so izgubili tudi več kot deset kilogramov v enem mesecu samo z uporabo teh novih shujševalnih kapsul.

V klinično nadzorovanih znanstvenih testih so raziskovalci potrdili njihovo učinkovitost in odkrili, kaj je glavni razlog za tako ekstremno hitro hujšanje.

Dietetiki, ki so kapsule priporočili svojim strankam, so bili presenečeni nad izjemnimi rezultati. Po enem mesecu rednega vsakodnevnega uživanja kapsul so stranke v povprečju izgubile do deset kilogramov. Skrivnost delovanja sestavin so odkrili šele po poglobljenih raziskavah na Državni univerzi v Scrantonu, ZDA.

Zanesljiv "topilec maščob"

Nove kapsule temeljijo na edinstveni sestavini, katere delovanje je nadpovprečno in večplastno. Ta sestavina v telesu namreč pospešuje metabolizem, kuri odvečno maščobo in preprečuje njeno nadaljnje kopičenje. Poleg tega, da vpliva na holesterol in krvni sladkor, ima še druge ugodne učinke na celotno telo.

Ta zelo učinkovita sestavina je izvleček iz zelenih kavnih zrn. Za razliko od običajne kave zelena kava vsebuje 300 odstotkov več CGA – snovi, ki je odgovorna za tako fantastične rezultate pri izgubi teže. Kapsule vsebujejo najvišjo varno koncentracijo zelene kave in zato delujejo takoj po vnosu v telo.

Gospa M. B. je kapsule uživala dva meseca in izgubila kar 23 kilogramov. | Foto: Gospa M. B. je kapsule uživala dva meseca in izgubila kar 23 kilogramov.

Kako izgubiti deset kilogramov v enem mesecu?

Učinek na telo je viden že po zaužitju ene kapsule, saj aktivna sestavina kapsule maščobo takoj razgradi in odstrani iz telesa. 97 odstotkom uporabnikov se telesna masa zmanjša za en kilogram že takoj po prvem dnevu jemanja kapsul. To pa je šele začetek. Vsakodnevno uživanje kapsul spravi telo v stanje nenehnega izgorevanja maščob. Povzročijo, da občutek lakote, preden se pojavi, izgine, in hkrati spreminjajo maščobo v energijo. To je glavni razlog, da lahko izgubite tudi do deset kilogramov odvečne telesne teže v enem mesecu.

Kapsule so hitro postale priljubljene med uporabniki prehranskih dopolnil. Dietetiki, trenerji in fizioterapevti so podali odlična mnenja. Prestale so zelo stroge raziskave in so certificirane. Uporabniki, ki so uspešno shujšali, jih priporočajo vsem, ki želijo izgubiti odvečne kilograme.

H. M. je v enem mesecu shujšala deset kilogramov. | Foto: H. M. je v enem mesecu shujšala deset kilogramov.

"Naročila sem kapsule in rezultat je bil viden že zelo kmalu. Po dveh dneh sem imela tri kilograme, dobesedno, manj! Kapsule so vplivale na mojo večno lakoto, ki je ne čutim več. Nisem telovadila, a sem hujšala praktično ves čas! Vem, da so varne, ker imajo certifikat. Ves čas hujšanja sem se počutila zdravo in imela veliko energije. V enem mesecu sem izgubila deset kilogramov. Navdušena sem!"

Če bi želeli tudi sami preizkusiti kapsule, pohitite z naročilom, saj je do posebne akcijske ponudbe upravičenih le omejeno število bralcev.

Kliknite tukaj za prevzem kapsul s sofinanciranjem in shujšajte deset kilogramov v enem mesecu >>>

Naročnik oglasne vsebine je Grobally LLC.

Ne spreglejte