Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 4. 2022,
10.16

Osveženo pred

1 leto, 12 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zdravje maščobne obloge dieta hujšanje PR članek

Sreda, 20. 4. 2022, 10.16

1 leto, 12 mesecev

Brez diete in telovadbe je v treh tednih izgubila 25 kilogramov. Kako je to mogoče?

Oglasno sporočilo

Gospa Manja Kotnik (36 let) je odkrila naravno metodo, s katero je v manj kot mesecu dni brez odrekanja izgubila 25 kilogramov. Zahvaljujoč temu se je znova zaljubila v moža. Poglejte, kako!

Global.Group_1-main | Foto:

Poročila sem se zelo mlada, potem sva bila zaljubljena drug v drugega kot dva golobčka − se spominja Manja. Po enem letu se nama je rodila prva hči Katarina, nato pa dva sinova − Damjan in Andrej. Ko sem bila noseča, se ničemur nisem odpovedovala. "Vse to je za malčke. Jesti moram za dva," sem se prepričevala. Čutila pa sem, da potem ne bo tako enostavno shujšati.

2_Global.Group | Foto:

Žal sem se po treh nosečnostih skupaj zredila čez 20 kg. Nosil sem ohlapna oblačila in se prepričevala, da povečanje moje teže ni tako opazno. Tašča mi je kmalu dala vedeti, kako sem se motila. Na krstu Andreja je k meni prišla in brez oklevanja ustrelila:

Manja, si spet noseča? Ni prezgodaj za to?

Zardela sem in rekla, da nisem noseča. Potem pa sem spoznala, kako je moje salo vidno drugim.

Vedela sem, da je to moja zadnja rešilna bilka. Sledila sem navodilom. Bila je potrebna le ena preprosta stvar vsak dan, da bi shujšala. In to kakšna!

Prvi dan sem izgubila en kilogram. Mislila sem, da je morda naključje, a sem nadaljevala s tretmajem. Drugi dan sem izgubila že tri kilograme, nato pet kilogramov peti dan ... Po 20 dneh tretmaja sem se spravila v hlače še iz časov pred prvo nosečnostjo. Po manj kot mesecu dni sem imela 25 kilogramov manj!

3_Global.Group | Foto:

Moje razpoloženje se je takoj izboljšalo. Ne samo zaradi videza, ampak tudi zato, ker se nisem počutila nenehno zaspano in tudi utrujenost pri najpreprostejših dejavnostih je izginila.

Po mesecu dni sem naredila vse teste in izkazalo se je, da so idealni! Normalni holesterol, sladkor, krvni tlak. Zdravnik se je pošalil, da si rezultate lahko obesim na steno.

Končno sem lahko zdrava, energična in vitalna mama, ki si jo moji otroci zaslužijo!

Moj mož se je spet zaljubil vame

Moj mož je tudi opazil mojo preobrazbo. Smeje se, da so mu v tej bolnišnici zamenjali ženo. Vendar vem, da mu je ta sprememba všeč. Več časa preživimo kot celotna družina, kolesarimo in hodimo na dolge sprehode.

Na petnajsto obletnico poroke me je mož povabil v čudovito restavracijo. Kupil je šopek vrtnic in rekel, da lahko izberem vse, kar si želim. Čudovit občutek je bil, da sem si lahko naročila juho, glavno jed in sladico, ne da bi o tem razmišljala, za koliko se bom zredila.

Po večerji mi je mož izročil prstan z gravuro na notranji strani: "Za najboljšo ženo na svetu." Ne bom skrivala, da sem se razjokala.

4_Global.Group | Foto:

Čudovito je, da lahko zdaj vsaka ženska tako enostavno izgubi deset, 15 ali 30 kilogramov in se spet počuti privlačno ter polno življenja!

Kliknite tukaj, da bi uporabili metodo >>

Naročnik oglasnega sporočila je Global Group Ltd.

Ne spreglejte