Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
21. 5. 2014,
10.30

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

wellness

Sreda, 21. 5. 2014, 10.30

6 let, 7 mesecev

Blagodejna voda – zdravilo proti stresu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
En dan v blagodejnem objemu vode in v sproščujoče dišečem svetu savn vam bo napolnil zaloge energije, da boste lažje premagovali vsakodnevni stres.

Že dolgo je znano, da so kopeli, savnanje in vse, kar je povezano z uživanjem v vodi, pravi način za spopadanje s stresnim načinom življenja in premagovanje nekaterih zdravstvenih tegob. Voda je simbol življenja, že stari Grki in Rimljani so se dobro zavedali pozitivnih učinkov vodnih kopeli.

V osrčju Alp, stran od skrbi in stresa, se lahko predate blagodejnim učinkom čiste planinske vode. Naužijte se energije, lepote in spokojnosti narave. Uživajte v sprostitvi, ki jo ponujajo bazeni v Kranjski Gori. V vodnem parku Aqua Larix sprostite telo in dušo ter pustite, da čista planinska voda odnese vsakodnevne skrbi.

Bazenski kompleks Aqua Larix Bazenski kompleks ima več kot 400 kvadratnih metrov vodnih površin. Voda v notranjem bazenu je ogreta na 30 stopinj Celzija. Po plavanju si privoščite sprostitev v masažnem "whirpoolu", ki vas bo zagotovo ogrel, saj ima kar 36 stopinj Celzija.

Svet savn V vodnem parku Aqua Larix se lahko odločite tudi za obisk ene od savn, na voljo so finska (80–100 stopinj Celzija), infra (do 40 stopinj Celzija) in turška (približno 100-odstotna vlaga in približno 40 stopinj Celzija) savna. Ohladite se lahko v ohlajevalnem bazenu ali pod mrzlo prho. V prijetnem prostoru za počitek strežejo topel čaj in sveže sadje. Med počitkom si privoščite še kopeli za noge z različnimi dodatki.

Alpski wellness Špik Svet vode in savn v prostorih wellnessa Špik je v alpskem okolju in le pet kilometrov oddaljen od Kranjske Gore. Svet vode Špik ponuja 250 kvadratnih metrov vodnih površin s sprostitvenim bazenom in masažo pod slapom ter vročim masažnim in plavalnim bazenom s protitokom za aktivne plavalce. V tamkajšnjem Svetu savn so na voljo finska, zeliščna in turška savna z različnimi rituali nege telesa. Za ohladitev lahko izberete ledeno jamo in ohlajevalni bazen ali si privoščite osvežilne napitke v baru, se zmasirate v masažnem bazenu in počivate na udobnih ležalnikih.

Trenutke sprostitve ponuja tudi Tatami soba z meditativno glasbo. Ta svet je pravi raj za sproščanje, odpravite se lahko tudi na raziskovanje podeželja ter uživate na svežem alpskem zraku in v spektakularnih razgledih.

Na portalu Planet Siol.net smo vam v sklopu Popusti v sodelovanju s sistemom popustov Avantbon pripravili posebno ponudbo celodnevnega doživetja za dva, in sicer boste za dve osebi odšteli 19,20 evra, kar je 60 odstotkov ceneje, kot je njihova redna cena, ki znaša 48 evrov.

Pobrskajte po raznovrstni ponudbi popustov, ki smo jih za vas pripravili v sklopu Popusti.

Vsebino omogoča Avantbon.

Ne spreglejte