Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 1. 2024,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Zen21 vedeževanje horoskopsko znamenje horoskop horoskop PR članek

Ponedeljek, 15. 1. 2024, 7.00

2 meseca, 2 tedna

SANJA IZ ASTROLIFA JE PRIPRAVILA TEDENSKI HOROSKOP ZA SIOL.NET

Tedenski horoskop od 15. do 21. januarja: levi bodo spremenili pogled na ljubezen, škorpijonom pa se bo porušil svet

Oglasno sporočilo
PR28 Tedenski horoskop od 15.1. do 21.1. | Foto Canva / ZEN21

Foto: Canva / ZEN21

Tretji teden leta 2024 bo obarvan z energijo, ki bo spodbudila introspekcijo in osebno preobrazbo, prav tako pa bomo naleteli na nove priložnosti za učenje in osebni razvoj.

Tretji teden leta 2024 bo poudaril pomembnost ravnotežja med osebnim in poslovnim življenjem. Ponudil bo priložnosti za osebno rast in izboljšanje medosebnih odnosov. Pričakuje se lahko tudi nekaj izzivov, ki bodo zahtevali prilagodljivost in odprtost za nove ideje. Poudarek bo tudi na pomembnosti samorefleksije in jasnosti v komunikaciji z drugimi. Vsako astrološko znamenje bo imelo svoje specifične vidike, ki jih bo treba upoštevati, a skupni motiv bo iskanje harmonije in napredka na različnih področjih življenja.

Podrobneje si preberite svoj tedenski horoskop in odkrijte, kaj zanimivega vas čaka v tretjem tednu novega leta.

OVEN (21. marec-20. april)

Če boste ta teden hiteli z odločitvami, se lahko zgodi, da se boste srečali z dogodki, na katere ne boste najbolj ... Preberite več.

BIK (21. april-21. maj)

V tem tednu bo v ospredju ljubezensko področje. Splet dogodkov vas bo presenetil, a ne na način, ki ga … Preberite več.

DVOJČKA (22. maj-21. junij)

Začutili boste novo energijo, s pomočjo katere boste nepremagljivi, zato se ne ustavite pred ovirami, ampak samozavestno in odločno … Preberite več. 

RAK (22. junij-22. julij)

Na poslovnem področju boste morali v tem tednu paziti na konkurenco in prepreke, ki se bodo pojavile. Nekatere bodo zahtevale … Preberite več.

LEV (23. julij-23. avgust)

Preteklost vas bo v tem tednu dohitela, zato ne iščite krivca za težave v drugih, ampak se zazrite vase in … Preberite več.

DEVICA (24. avgust-22. september)

V tem tednu bodo vaša čustva podivjala, zato zelo pazite, kakšne odločitve boste sprejeli, da se ne boste opekli in … Preberite več.

Ekskluzivno za vas: brezplačno vedeževanje!

Izkoristite svojih pet minut brezplačnega pogovora še danes! Pokličite na telefonsko številko 01 600 77 00 in odkrijte, kaj vas čaka v ljubezni, financah in karieri v letu 2024!

brezplacnih-5-minut-2 | Foto:

TEHTNICA (23. september-23. oktober)

Čaka vas romantičen teden, zato ne skoparite z besedami in čustvi. Samozavest vas bo daleč pripeljala, zato … Preberite več.

ŠKORPIJON (24. oktober-22. november)

Ta teden boste iskali izgovore, zakaj ne morete biti doma, saj bo napetost velika in se boste na vsak način poskušali izogniti ... Preberite več.

STRELEC (23. november-21. december)

Vsem težavam, s katerimi se boste srečali v tem tednu, boste kos, vendar boste morali vsak svoj korak temeljito premisliti in ... Preberite več.

KOZOROG (22. december-20. januar)

Ta teden vas bo postavil na trdna tla. Spoznali boste, da določenim zadevam niste kos in da boste morali svoja pričakovanja … Preberite več.

VODNAR (21. januar-18. februar)

Besedni spopadi se lahko v tem tednu sprevržejo v nekaj več, zato bodite pazljivi na izbiro svojih besed, da ne … Preberite več.

RIBI (19. februar-20. marec)

Določene stvari, za katere ste mislili, da so pod nadzorom, se bodo izkazale za popolno neznanko. Osebe, s katerimi … Preberite več.

Ne spreglejte: brezplačno vedeževanje!

Izkoristite svojih pet minut brezplačnega pogovora še danes! Pokličite na telefonsko številko 01 600 77 00 in odkrijte, kaj vam prinaša začetek leta 2024!

brezplacnih-5-minut-2_1 | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je ZEN21 D. O. O.

Ne spreglejte