Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 9. 2023,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

horoskopsko znamenje horoskop horoskop vedeževanje PR članek

Ponedeljek, 18. 9. 2023, 7.00

2 meseca, 3 tedne

POZOR: Raku bo srce zlomil strelec, škorpijonu pa vodnar

Oglasno sporočilo
PR15 - POZOR Raku bo srce zlomil strelec, škorpijonu pa vodnar | Foto Freepik

Foto: Freepik

Ostajajo zgodbe o neverjetni, neponovljivi ljubezni in zgodbe o srčnih bolečinah, ker se nekatera znamenja ne morejo harmonično združiti. Ste se kdaj vprašali, katero znamenje bi lahko vam strlo srce?

Zvezde in planeti so že od nekdaj vodniki človeškega življenja, predvsem ko gre za medsebojne odnose. V vesolju, ki se nenehno spreminja, se astrološka znamenja srečujejo v harmoniji ali pa v navzkrižju. Medtem ko lahko nekatera znamenja skupaj ustvarjajo čarobne zgodbe, pa druga v odnos vnašajo dinamiko nesoglasij. Odkrijte, katero znamenje ima potencial, da drugemu stre srce in ga zaznamuje na ljubezenskem področju.

Oven in rak

Ovnova neodvisna in strastna narava lahko zmede sanjavega raka, ki išče globoko čustveno varnost. Oven, vedno pripravljen skočiti v novo avanturo, morda ne bo razumel rakove potrebe po domačem udobju. Rak išče nekoga, ki bo delil njegovo ljubezen do tradicionalnih vrednot, medtem ko je oven bolj usmerjen v prihodnost. V odnosu se lahko pojavi napetost zaradi različnih prioritet in želja. Ovnovo potrebo po individualnosti lahko rak vidi kot odtujitev ali željo po pobegu.

Vaše ljubezensko življenje je POLNO presenečenj! Spoznajte, kaj vas čaka z BREZPLAČNIM vpogledom!

Preberite še svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje oven in odkrijte, kaj vas čaka.

Bik in dvojčka

Dvojčkova radovednost in potreba po komunikaciji se lahko zdita biku  kot nekaj površnega in nezanesljivega. Medtem ko bik išče stabilnost, dvojčka vleče v mnogo smeri. Bik bo težje razumel dvojčkove potrebe po družbenem življenju in nenehnem iskanju novih izkušenj (in pozornosti). Zato lahko dvojčka bikova posesivnost zaduši in v odnosu pride do konflikta zaradi različnih življenjskih slogov.

Stopite iz začaranega kroga in vzemite vajeti življenja v svoje roke! Spoznajte svojo prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom.

Preberite še svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje bik in odkrijte, kaj vas čaka.

Dvojčka in bik

Dvojčkova spremenljiva energija je v nasprotju z bikovo trmasto naravo. Medtem ko dvojček išče stimulacijo in vznemirjenje, bik išče red in rutino. Dvojčkova potreba po svobodi se lahko zdi biku kot zanemarjanje ljubezenske zveze. Bika lahko dvojčkova nepredvidljivost zmede, zaradi česar se pojavijo občutki, da svojemu partnerju ne more zaupati. V odnosu se lahko posledično pojavi pomanjkanje razumevanja in stabilnosti.

Ali bi morali vztrajati ali narediti korak naprej? Prejmite usmeritev z BREZPLAČNIM ljubezenskim vpogledom.

Preberite še svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje dvojčka in odkrijte, kaj vas čaka.

Rak in strelec

Rakovo potrebo po čustveni varnosti  in stabilnosti strelčeva avanturistična duša morda ne bo razumela. Njegova neodvisnost lahko rak interpretira kot nezainteresiranost za obstoj romantične zveze. Medtem ko rak išče domačnost in mirnost, strelca vleče v neznano. Različne želje in potrebe lahko povzročijo občutek osamljenosti, saj ni pravega razumevanja ali sprejemanja kompromisov.

Bosta ustvarila nekaj čudovitega, ali sta obsojena na propad? Prejmite svojo ljubezensko napoved ZDAJ!

Preberite še svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje rak in odkrijte, kaj vas čaka.

Lev in devica

Levova karizmatična narava in potreba po središču pozornosti se lahko zdi devici pretirana. Ker je po naravi praktična in analitična, lahko leva vidi kot osebo, ki živi za pohvale in občudovanje – kot nekoga, ki je preveč egocentričen. Ker pa lev samega sebe ne dojema kot takega, lahko razmišljanje device vzame kot ostro kritiko. Obe znamenji imata močne osebnosti, kar lahko privede do neprestanih nesporazumov. Zaradi pomanjkanja komunikacije in potrpežljivosti se lahko odnos klavrno konča.

Vaše ljubezensko življenje se spreminja! Odkrijte, kaj prihaja z BREZPLAČNIM vpogledom.

Preberite še svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje lev in odkrijte, kaj vas čaka.

Devica in lev

Devica, analitična in metodična, se lahko ob levji karizmi počuti zmedeno in potisnjeno na stranski tir. Njegova potreba po pozornosti in občudovanju se lahko devici pogosto zdi nepotrebna in nepomembna. Devica v ljubezni išče logiko in red (včasih tudi rutino), medtem ko lev hrepeni po strastnem in dramatičnem življenju. Različne perspektive obeh znamenj lahko privedejo do občutka neskladja v zvezi. Razlike v karakterju in premajhna motivacija za delo na odnosu lahko vodijo do strtega srca.

Vaša romantična dinamika se spreminja. Odkrijte, kaj točno vas čaka, z BREZPLAČNIM vpogledom.

Preberite še svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje devica in odkrijte, kaj vas čaka.

Tehtnica in škorpijon

Tehtnica, znana po iskanju harmonije in miline, se lahko počuti neprijetno ob močnih škorpijonovih čustvih. Medtem ko tehtnica išče mir in uravnoteženost, škorpijon potrebuje strast in intenzivnost. Potrebuje nenehne dražljaje. Zato se lahko tehtnica umika pred njegovo močno naravo in meni, da so njene potrebe zanemarjene. Škorpijon težje razume potrebe tehnice po družbenem življenju in harmonij, zato se odnos pogosto konča, se nista oba zmožna in pripravljena delati na kompromisih – in teh ni malo – ter razumevanju.

Ali vas še ljubi? Odkrijte prihodnost ljubezenskega odnosa ZDAJ!

Preberite še svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje tehtnica in odkrijte, kaj vas čaka.

Škorpijon in vodnar

Škorpijon, znan po svojem strastnem pristopu k življenju, se lahko počuti ogroženega ob lahkotnosti in sproščenosti vodnarja. Medtem ko škorpijon išče globoke in intenzivne vezi, vodnar ceni svojo svobodo in neodvisnost. Škorpijonova posesivnost lahko zaduši vodnarjevo potrebo po prostoru in samostojnosti. Po drugi strani pa vodnar ne razume škorpijonove potrebe po intimnosti in zavezništvu, zato se lahko v odnosu pojavijo nesporazumi in nezaupanje.

Ste negotovi glede romantične prihodnosti? Prejmite jasno usmeritev z BREZPLAČNIM vpogledom.

Preberite še svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje škorpijon in odkrijte, kaj vas čaka.

Strelec in kozorog

Strelčeva neodvisnost in želja po raziskovanju neznanega lahko zmede pridnega in tradicionalnega kozoroga. Kozorog stremi k stabilnosti  in redu, vsak svoj korak skrbno načrtuje, medtem ko strelec sledi svojim impulzom in strastem. Kozorog lahko strelca vidi kot nezanesljivega in neresnega, medtem ko strelec lahko začuti, da je kozorog preveč konservativen in tog. Odnos zaradi tega trpi, težave in drugačni pristopi k reševanju le-teh pa vrzel med njima le še krepijo.

Poslovite se od dvomov in negotovosti! Spoznajte svojo prihodnost z BREZPLAČNIM vpogledom.

Preberite še svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje strelec in odkrijte, kaj vas čaka.

Kozorog in ribi

Kozorog, ki je tradicionalno in ciljno usmerjen, se lahko ob počuti nevidno in nerazumljeno ob ribah, ki plavajo s tokom in sledijo svojim sanjam. Medtem ko kozorog išče strukturo in posluša svoj razum, ribi sledijo svoji intuiciji. Njihova neodločnost in sanjarjenje lahko zmedeta kozoroga, ki želi slediti zastavljenemu načrt. V odnosu se lahko zato pojavi neskladja in negotovost. Ker se razlike težje cenijo, se lahko zveza neslavno konča.

Je prepozno za vaju? Je plamen ljubezni že ugasnil? Obnovite svoj odnos, dokler še lahko!

Preberite še svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje kozorog in odkrijte, kaj vas čaka.

Vodnar in rak

Vodnarjeva svobodomiselna narava in nekonvencionalni pristopi se lahko zdijo nezdružljivi z rakovo potrebo po mirnosti in domačnosti. Vodnar išče inovacije in edinstvene izkušnje, medtem ko rak daje prednost urejenosti in znanemu. Vodnarjeva želja po eksperimentiranju se lahko zdi raku tvegana in nepotrebna. V odnosu se pogosto pojavijo konflikti in nesporazumi, saj se stopnja strpnosti iz dneva v dan manjša, ko med njima ni prave komunikacije.

Ali želite že danes spoznati svojo sorodno dušo? Najdite pot do svoje druge polovice z BREZPLAČNIM vpogledom.

Preberite še svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje vodnar in odkrijte, kaj vas čaka.

Ribi in tehtnica

Ribe, izredno intuitivne in čustvene, se lahko počutijo neprijetno in neznano ob racionalni in analitični tehtnici. Medtem ko ribe iščejo globoko čustveno povezavo, tehtnica teži k uravnoteženosti in nežnosti. Poduhovljena narava rib lahko zdi tehtnici preveč zapletena in nestanovitna. V odnosu lahko pride do težkih obtožb in prepirov ter na koncu do zlomljenega srca.

Vas zanima skrivnost trajne in globoke ljubezni? Spoznajte jo z BREZPLAČNIM vpogledom!

Preberite še svoj mesečni horoskop za astrološko znamenje ribi in odkrijte, kaj vas čaka.

Naročnik oglasnega sporočila je ZEN21, D. O. O. 

Ne spreglejte