Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 11. 2023,
8.01

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča ZEN21

Natisni članek

Astrolife duhovnost astrologija horoskop horoskop advertorial Zen21 vedeževanje

Torek, 28. 11. 2023, 8.01

2 meseca, 2 tedna

SANJA IZ ASTROLIFE JE PRIPRAVILA MESEČNI HOROSKOP ZA SIOL.NET

Mesečni horoskop december 2023: tehtnice čakajo odločitve, ki prinašajo srečo, vodnarje pa finančni izzivi

Vsebino omogoča ZEN21
horoskop | Foto Canva

Foto: Canva

December številnim znamenjem prinaša prelom v razmišljanju in izražanju. Ob zaključku leta nas bodo zvezde povabile, da zberemo pogum za korak v neznano. Za korak v prihodnost, polno novih pričakovanj.

Zadnji mesec leta 2023 bo prižgal iskrice prazničnega veselja in prinesel obljubo prazničnega vzdušja, ki bo razsvetlil naš pogled na življenje. V obdobju, ko se Sonce sprehaja skozi znamenje strelca, se bo prižgal svetilnik upanja, ki nas bo vodil skozi mrzle noči ter nas napolnil z obeti in sanjami. Na vsakem koraku bomo čutili spodbudo, da presežemo vsakodnevne skrbi in okrepimo svojega duha z novo najdeno močjo.

Vsak izziv, ki se bo pojavil na naši poti, bo priložnost, da se povzpnemo višje in bližje k našim ciljem. Z bližanjem k zaključku leta ne bomo le odštevali dni, ampak bomo slavili napredek na naši poti. Stare zamere, srčne bolečine in neuresničene želje se bodo razblinile ter dale prostor novim vznemirljivim začetkom.

Preberite svoj mesečni horoskop in odkrijte, kaj vam prinaša zaključek leta 2023.

December 2023, OVEN (21. marec–20. april)

Na ljubezenskem področju boste postavljeni na realna tla, zaradi česar boste morali resno premisliti o nadaljnjih potezah in … Preberite več.

December 2023, BIK (21. april–21. maj)

Če boste v zadnjem mesecu leta nekoliko bolj izbirčni in boste imeli visoke meje, boste zgradili odlično odskočno desko za … Preberite več.

December 2023, DVOJČKA (22. maj21. junij)

Ne zaupajte slepo in ne bodite impulzivni, sicer se boste znašli v položaju, iz katerega se boste reševali še nekaj mesecev … Preberite več.

December 2023, RAK (22. junij–22. julij)

Sreča se vam bo nasmehnila, zato ne bo prostora za izgovore, da nečesa ne morete storiti, in dvome vase, saj … Preberite več.
 

December 2023, LEV (23. Oktober - 23. avgust)

Ljubezen je včasih enostavna in tudi v zadnjem mesecu leta boste spoznali, da se včasih preveč obremenjujete in … Preberite več.

December 2023, DEVICA (24. avgust–22. september)

V ljubezni in financah se boste soočili s podobnimi izzivi, ki bodo zahtevali veliko odločnosti, poguma in predvsem … Preberite več.

December 2023, TEHTNICA (23. september23. oktober)

Čustveno in materialno področje bosta ob zaključku leta stabilna, bo pa zato vaše telo zahtevalo več pozornosti in … Preberite več.

December 2023, ŠKORPIJON (24. oktober–22. november)

Še pred vstopom v novo leto vas čaka pomembna določitev, s katero si lahko odprete vrata in si tako omogočite več ... Preberite več.

December 2023, STRELEC (23. november21. december)

Želja po spremembi na poslovnem področju bo velika, zato odločitve, kako naprej, nikar ne sprejmite brez temeljitega … Preberite več.

December 2023, KOZOROG (22. december–20. januar)

Na vsakem koraku boste v decembru čutili spodbudo, zato nikar ne oklevajte, ko se boste srečali s ponudbo, da … Preberite več.

December 2023, VODNAR (21. januar18. februar)

Zadnji mesec leta bo prinesel nekaj negotovosti na področje financ in kariere, zato ne boste smeli takoj obupati, ampak si … Preberite več.

December 2023, RIBI (19. februar–20. marec)

Da leta ne boste končali s strtim srcem, dvakrat premislite, s kom se boste zapletli in komu boste zaupali … Preberite več.

 

Ne spreglejte