SiolNET. Trendi Valentinovo
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ko sneži, je popoln dan za pisanje ljubezenskih zgodb

1

termometer

Predstavljajte si prizor: sedite ob oknu, zunaj svetloba ulične svetilke poudarja lepoto snežink. Vi pa sedite pred računalnikom, romantiki pred listom papirja, in sestavljate besede ...

… v najlepšo ljubezensko zgodbo. Si ji že kdaj napisal pesem, ki jo bo v srcu nosila do konca življenja? Si mu napisala čisto pravo ljubezensko zgodbo, v kateri se je prepoznal, čeprav mu je bilo na papirju drugače ime, kot mu je v resnici? Kaj pa vse tiste misli o ljubezni, ko si srce želi družbe, in ostanejo v glavi? Zapiši!

Pošlji, da objavimo in sanjarimo s tabo! Morda pa je to priložnost, da sramežljivi izpovejo svoja čustva in jih na takšen način spravijo do osebe, ki jim vzpodbujajo srce, da hitreje bije. Vabimo vas, da preizkusite, kako dobro vam gre od rok pisanje, bodisi proze, poezije ali le krajših misli. Poslane zgodbe bomo z veseljem brali.

Po izboru bralcev in komisije bomo 24. februarja podelili nagrade za najlepše ljubezenske zgodbe. Bralci boste lahko za zgodbo, ki vas bo prepričala, glasovali na gumbu glasuj, ki bo ob objavljeni zgodbi. Vsak delovni dan pa bomo izžrebali tudi dnevne nagrade. Za vsak dan bomo podelili eno nagrado, zanjo pa se bodo potegovali tako tisti, ki bodo poslali ljubezensko zgodbo, kot tisti, ki bodo prek aplikacije ustvarili e-čestitko.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin