Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 8. 2023,
6.57

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča SANOTECHNIK d.o.o.

Natisni članek

Sanotechnik Uživajmo poletje Uživajmo poletje urejanje vrta terasa Vrt Vrt bazen plavanje sprostitev SPA wellness masažni bazen advertorial

Sreda, 2. 8. 2023, 6.57

2 meseca, 2 tedna

Masažni bazen na vašem vrtu

Popolna destinacija za sprostitev in užitek v vsakem letnem času

Vsebino omogoča SANOTECHNIK d.o.o.

Masažna kopel ni le luksuz v vrhunskih wellness centrih, ampak je lahko tudi del vašega doma. Idealna temperatura vode, mehurčki in prava družba so vse, kar potrebujete za popolno doživetje poletja. Najboljše od vsega pa je, da lahko to doživetje podaljšate skozi celo leto. Medtem ko so običajni bazeni primerni le za poletno obdobje, masažni bazeni omogočajo uživanje v topli vodi tudi v zimski idili.

Sanotechnik | Foto: Sanotechnik Foto: Sanotechnik

Popolna sprostitev ter obnova telesa in uma

Po dolgem in napornem dnevu je namakanje v topli vodi z mehurčki zagotovo ena od izbir, ki pomaga odmisliti vsakdanje skrbi in popolnoma sprosti. Preživljanje časa v masažni kadi pa prinaša tudi številne druge koristi za dobro počutje in splošno zdravje. Redna uporaba masažnega bazena lahko izboljša kakovost spanja, zmanjša stres, poveča energijo in izboljša prekrvavitev. Masaža vode in zračnih mehurčkov pomaga sprostiti mišice, lajša bolečine in napetosti ter izboljšuje gibljivost sklepov.

Poleg tega namakanje v masažni kadi spodbuja sproščanje hormonov sreče, ki dvigajo razpoloženje in manjšajo nivo stresa. Ta edinstvena kombinacija sprostitve, fizičnih učinkov in pozitivnega vpliva na razpoloženje naredi masažni bazen nepogrešljiv del vsakodnevnega ritma za dosego notranjega ravnovesja.

Sanotechnik | Foto: Sanotechnik Foto: Sanotechnik

A masažni bazen ni le vir sprostitve, ampak je tudi eden bolj priljubljenih krajev, kamor povabite izbrano družbo in skupaj ustvarite zabavne trenutke. Udobno se namestite v toplo kopel in uživajte v trenutkih povezanosti ob nežnih mehurčkih.

Podjetje Sanotechnik je eno vodilnih distributerjev kopalniške opreme v Evropi. Njihov prodajni program zajema kabine za prhanje, masažne in parne kabine, kopalne in tuš kadi, masažne kadi, masažne bazene, kopalniško pohištvo in ogledala, armature in kopalniški dodatki. Med izdelki boste našli takšne, ki so prilagojeni vašemu okusu, potrebam in tudi finančnim zmožnostim.

V ponudbi imajo kakovostne, klasične, preproste in učinkovite masažne bazene za splošno rabo kot tudi luksuzne bazene, namenjene razvajanju ali sproščanju za tiste, ki zahtevajo nekaj več. Masažni bazeni so na voljo v vseh oblikah in velikostih ter s številnimi dodatnimi funkcijami. To pomeni, da lahko bazen povsem prilagodite svojim željam. Morda želite velik prostor, kjer bo lahko uživala vsa družina, se boste s prijatelji zabavali ob priljubljeni glasbi, ali pa morda majhen intimen kotiček z romantično LED-osvetlitvijo – v ponudbi boste našli bazen po svojem okusu, celo takšnega, ki vam poleg razvajanja nudi tudi prostor za plavanje.

Masažne bazene podjetje Sanotechnik najdete tudi v prodajalnah Bauhaus, M Tehnika, Jager, OBI in v izbranih spletnih trgovinah s tovrstnimi izdelki.

Sanotechnik | Foto: Sanotechnik Foto: Sanotechnik

Bazen, ki ga lahko uporabljate celo leto

Pozabite na omejitve klasičnih zunanjih bazenov, ki so rezervirani le za vroče poletne mesece. Masažni bazeni vam omogočajo užitek skozi vse leto, tudi v najhladnejših zimskih dneh. Medtem ko zunaj pada sneg, se udobno potopite v toplo kopel lastnega masažnega bazena in občudujte čarobno zimsko idilo.

Lasten masažni bazen je zatočišče z neomejenim dostopom, kjer se lahko povsem sprostite in uživate v miru. Uživate pa lahko kadarkoli si zaželite, brez motenj ali neznanih obrazov, ki bi vam morda preprečevali popolno sprostitev.

Zamislite si, da plavate v neskončnem bazenu – točno tak občutek vam nudi masažni bazen, kjer plavate proti curku, saj vam omogoča neprekinjeno plavanje na mestu.

Sanotechnik | Foto: Sanotechnik Foto: Sanotechnik

Če vas skrbi poraba voda, bo za vas razveseljujoča novica, da je namakanje v masažnem bazenu dejansko varčnejše kot običajno kopanje v kopalniški kadi. Običajna kopel porabi vodo enkrat, medtem ko je za masažni bazen potrebna sveža voda le od vsake tri do štiri mesece.

Vas zanima možnost montaže masažnega bazena pri vas doma?

Strokovna ekipa podjetja Sanotechnik vam bo svetovala na podlagi potreb in pomagala pri izbiri najustreznejšega masažnega bazena. Spremenite svoj dom v domači wellness in jim pošljite povpraševanje!

Telefon: +386 (0)2 42 13 350

Email: info@sanotechnik.si

Sanotechnik | Foto: Sanotechnik Foto: Sanotechnik

Oaza, napolnjena z nešteto mehurčki

Zakaj bi čakali? Svoj vrt ali teraso lahko že to poletje preobrazite v zasebno zatočišče z masažnim bazenom, ki vas bo osvežilo v vročih poletnih mesecih in vas ogrelo v mrzlih zimskih dneh. Ne glede na to, ali si želite sprostitveno masažo, plavanje ali preprosto čas zase, bo masažni bazen vaš zvesti spremljevalec skozi vse leto.

Sanotechnik | Foto: Sanotechnik Foto: Sanotechnik

Masažni bazeni so več kot le luksuzna dodatna oprema za vaš vrt ali teraso. Ponujajo edinstveno izkušnjo sprostitve, ki vključuje fizične, mentalne in čustvene koristi. S pomočjo masažnih mehurčkov se prepustite popolni sprostitvi in obnovi telesa ter uma. Uživanje v masažnih bazenih je priložnost, da se odmaknete od hitrega tempa življenja in si vzamete čas za dobro počutje.

Ne spreglejte