Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 4. 2015,
8.08

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Siol.net

Natisni članek

Lidl Slovenija advertorial Ustvarimo boljši svet Alya

Četrtek, 9. 4. 2015, 8.08

2 meseca, 2 tedna

Povabite znanega Slovenca, da vam pride pomagat

Siol.net

Znani Slovenci so se odločili pomagati. V okviru projekta Ustvarimo boljši svet si podajajo štafeto in opravljajo dobrodelna in družbeno odgovorna dela. Imate kakšno delo za njih?

Znani Slovenci so se združili v posebni misiji: podajali si bodo VIP-štafeto in skupaj z nami širili pomembno sporočilo: z majhnimi koraki lahko naredimo veliko za kakovostnejše življenje v naši skupnosti in ovrednotimo življenje tudi najmanjšim prebivalcem narave.

Spoznali jih boste v novem okolju, stopili bodo z odra ali s svojih športnih bojišč in se pokazali v čisto drugačni luči. Pokazali nam bodo pot, ki vodi v boljši svet.

6Pack je štafeto podal Alyi

6Pack Čukur je prvi prijel našo štafeto in osrečil otroke na Debelem rtiču: v letovišču je skupaj s svojimi kolegi keramičarji popolnoma brezplačno obnovil močno dotrajane sanitarije, iz stare shrambe pa so naredili popolnoma novo kopalnico, ki bo zdaj služila vsem otrokom na invalidskih vozičkih.

Štafeto je z nominacijo podal naprej simpatični Alyi, ki je kljub slabšim vremenskim razmeram stopila v blato in ponudila pomoč Društvu za zaščito konj. Kako se je znašla, lahko preverite že 15. aprila na Planet Siol.net.

Dela ne zmanjka nikoli, zaposlite jih!

Če ste organizacija ali zavod, ki skrbi za boljše življenje v skupnosti, če načrtujete kakšen projekt ali akcijo in se vam zdi, da bi vam prav prišel dodaten par rok, nam pišite.

Na izbrano akcijo bomo povabili znanega Slovenca, Lidl Slovenija pa vam bo priskočil na pomoč z majhno donacijo.

 

Podpornik rubrike Ustvarimo boljši svet je podjetje Lidl Slovenija.

Ne spreglejte