Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 8. 2018,
21.15

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije dramska serija TV-serija Epic Drama zgodovina

Torek, 7. 8. 2018, 21.15

4 leta, 6 mesecev

AVGUST NA EPIC DRAMA

Zapeljivo poletje z najboljšimi dramskimi serijami #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04
Avgust na Epic Drama | Serija Ženske iz Bletchleyja spremlja skupino dam, ki so pomagale skrajšati drugo svetovno vojno, zdaj pa uporabljajo svoje znanje, da bi policistom pomagale odkriti morilca. │ Foto: Kew Media

Serija Ženske iz Bletchleyja spremlja skupino dam, ki so pomagale skrajšati drugo svetovno vojno, zdaj pa uporabljajo svoje znanje, da bi policistom pomagale odkriti morilca. │ Foto: Kew Media

Na TV-programu Epic Drama domujejo najboljše in najbolj epske zgodovinske dramske serije. Preverite, katere vrhunske vsebine bomo na njem lahko spremljali avgusta.

Avgust na Viasat History
Trendi Hipnotičen portret Evrope in štiri kraljevske sage #foto #video
Endeavour

Premierno od sobote, 11. avgusta, ob 21.55. │ Sezona: 3. │ Št. epizod: 4 x 120 min. │ Foto: ITV Global | Foto: Premierno od sobote, 11. avgusta, ob 21.55. │ Sezona: 3. │ Št. epizod: 4 x 120 min. │ Foto: ITV Global

Predzgodba serije Inšpektor Morse Morse je prava poslastica za ljubitelje izvirne serije. Ta je uvrščena med najbolje ocenjene TV-serije na IMDb in na IMDb ter velja za eno od najbolj očarljivih in spretno zasnovanih kriminalnih dram v zadnjem desetletju.

Inšpektor Endeavour Morse se po daljši odsotnosti z dela znova vrača na naše zaslone. Leto 1967 bo mlademu inšpektorju prineslo štiri nove in izjemno zapletene skrivnosti, ki ga bodo privedle do meja iznajdljivosti.

Avgust na Epic Drama | Foto: Endeavour začne tajno preiskavo smrti mlade avtobusne sprevodnice. V zasopli dirki po Oxfordu tvega prav vse, da bi odkril resnico v ozadju umora umetnika. Ko povežejo izginotje danske varuške z nerešenim primerom, postane napeto na oxfordski policijski postaji, kar ogrozi meje policijske strokovnosti.

Endeavour naposled podvomi o svoji prihodnosti na policiji, in to sredi preiskave grozljivega umora lastnika konfekcijske tovarne in pretresov znotraj kriminalnega podzemlja v Oxfordu. Na prelomu je tudi njegovo zasebno življenje, saj ga nekdanji mentor z univerze prosi, da bi zasledoval njegovo odtujeno mlajšo ženo.

Avgust na Viasat Nature
Trendi Raziskovanje nočnega sveta in druženje s hišnimi ljubljenčki #foto #video
Ženske iz Bletchleyja

Premierno od nedelje, 26. avgusta, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 3 x 60 min. │ Foto: Kew Media | Foto: Premierno od nedelje, 26. avgusta, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 3 x 60 min. │ Foto: Kew Media

Ta visoko cenjena vojna drama je bila dve leti zapored nominirana za različne nagrade v konkurenci kriminalnih trilerjev, njen sloves in priljubljenost pa sta poskrbela za povsem nov izdelek – serijo Ženske iz Bletchleyja: San Francisco. Ta bo prispela na male zaslone v nadaljevanju leta.

Leto 1951. Susan, Millie, Jean in Lucy so se vrnile v povojno domačnost in v svoji skromnosti postavile na stran vlogo, ki so jo odigrale pri zmagi zaveznikov v drugi svetovni vojni.

Avgust na Epic Drama | Foto: S svojim sijajnim delom v strogo varovanem dvorcu Bletchley Park so pomagale razvozlati kodo, s katero je komunicirala nemška vojska, in s tem pridobiti ključne informacije, ki so pomagale skrajšati vojno.

Ko Susan sliši za serijo nerešenih umorov v Londonu, to v njej prebudi starega duha iz Bletchleyja. S pomočjo ročno izdelanih diagramov s številkami, datumi, časi in nitmi iz volne, ki povezujejo točke na njenem stenskem zemljevidu, Susan odkrije vedenjski vzorec morilca, ki ga ni odkril nihče drug.

Policija ne pozna njene zgodovine in ne upošteva njenih teorij, zato Susan hitro spozna, da lahko reši umore le s pomočjo svojih prijateljic. Z velikim talentom za dešifriranje in visokimi inteligenčnimi sposobnostmi tako štiri na pogled običajne ženske postanejo presenetljive preiskovalke grozljivih umorov.

Avgust na Viasat Exolore
Trendi Izkopavanje cenjenega kristala in raziskovanje sodobne avtomobilske Amerike #foto #video

V petek, 10. avgusta, ob 22.40 si boste lahko na programu Epic Drama lahko ogledali razburljiv konec predzadnje sezone Tudorjev, v nedeljo, 19. avgusta, ob 21.55 pa še sklepno epizodo prve sezone serije Kolekcija. Več informacij o obeh serijah boste našli na spodnji povezavi.

Julij na Epic Drama
Trendi Modni imperij po vojni moriji #foto
Zapeljivo poletje na programu Epic Drama

Od ponedeljka, 13. avgusta, ob 21. uri. │ Foto: Banijay | Foto: Od ponedeljka, 13. avgusta, ob 21. uri. │ Foto: Banijay

Epic Drama vam ponuja priložnost, da nadoknadite zamujeno in si ogledate njihove najbolj priljubljene serije od začetka do konca.

V avgustu in septembru vas bodo na tem programu vsak delovnik zvečer razveseljevale epizode serij Pocestnice, Poldark, Borgia, Črna smrt in Klondike.

Fear the Walking Dead S4
Trendi Nadaljevanje serije Fear The Walking Dead po izgubi dveh priljubljenih likov #foto #video

Napovednik Zapeljivega poletja na programu Epic Drama:

TV-priporočila: Opice
Trendi Opice v boju za primat med primati #foto #video

Program Epic Drama je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 251, program Epic Drama HD pa na programskem mestu 252.*

Prvi je vključen v programski opciji STANDARD in MEGA HD, drugi v programsko opcijo MEGA HD, oba programa pa omogočata funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Epic Drama.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte