SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Februar na Epic Drama

Vrnitev serij Restavracija in Frankie Drake

0,06

termometer

Februar na Epic Drama
Februarja bomo na programu Epic Drama dočakali drugi sezoni serij Restavracija (na fotografiji) in Frankie Drake, spremljali bomo pa tudi nova nadaljevanja serij Jamestown in Lightfields. Foto: Banijay

Na TV-programu Epic Drama domujejo najboljše in najbolj epske zgodovinske dramske serije. Preverite, katere vrhunske vsebine bomo na njem lahko spremljali februarja.

Filmi o politikih in političnih dogodkih Trendi Je to političen film?
Restavracija

Premierno od nedelje, 3. februarja, ob 14.30. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: Banijay

Premierno od nedelje, 3. februarja, ob 14.30. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: Banijay

Prva sezona serije Restavracija je na lanski najbolj znani podelitvi nagrad na Švedskem osvojila dve priznanji kristallen – Hedda Stiernstedt jo je prejela za najboljšo igralko, ustvarjalci serije pa so slavili v kategoriji najboljše TV-drame.

Druga sezona oddaje se začne leta 1955. Ljubezen cveti, v teku so tvegani načrti in temačne skrivnosti prihajajo na dan.

Februar na Epic Drama V srcu Stockholma družina Löwander že desetletja vodi vrhunsko restavracijo Djurgårdskällaren.

Matriarhinja Helga poskuša nadzorovati življenje sinov Gustafa in Petra ter hčere Nine. Po razpadu zakona se Nini ponudi nova priložnost, ki jo izkoristi za vodenje jazz kluba in oživitev odnosa s svojo hčerjo.

Nina še naprej ljubi Calleja, njemu pa kulinarične veščine prinesejo napredovanje. Zdi se, da jima druge stvari v življenju preprečujejo uresničiti njuno neuslišano ljubezen. Četudi Peter ne služi več v restavraciji, njegov prezir do brata Gustafa narašča.

Natakarica Maggan se zavzema za številčnejše žensko zastopstvo v sindikatu, kar vzpostavi okvir za spremenjeno Švedsko s poudarkom na preobrazbi družbe v socialno državo, kakršno poznamo danes.

Februar na Viasat History Trendi Kako so propadle velike kraljeve dinastije?
Frankie Drake

Premierno ob delavnikih od ponedeljka, 4. februarja, ob 18.20. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: Kew Media

Premierno ob delavnikih od ponedeljka, 4. februarja, ob 18.20. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 10 x 60 min. │ Foto: Kew Media

V drugi sezoni serije gostujejo zvezdniki, kot so Lara Jean Chorostecki (Designated Survivor, Četa X, Hannibal), Alan Davies (QI, Jonathan Creek) in Vincent Walsh (Lov), vračata pa se tudi igralki Wendy Crewson (Saving Hope) in Grace Lynn Kung (Zvezdne steze: Discovery).

Februar na Epic Drama Serija Frankie Drake spremlja prvi ženski zasebni detektivki v Torontu pri reševanju primerov, ki se jim je policija odrekla.

Druga sezona je umeščena v leto 1921, ko se v svetu dogajajo velike spremembe. Na gramofonih v točilnicah se vrti jazz, ob kozarcih žganja pa potekajo vroče razprave o komunizmu in prohibiciji. Nova doba zahteva nov tip detektiva.

Frankiejina in Trudyjina neustrašna želja po dogodivščinah ju spravlja v najrazličnejše težave, a vendar vselej najdeta izhod.

Primeri ju vodijo v vse kotičke Toronta, kjer srečujeta ljudi iz vseh družbenih okolij, hkrati pa tam naletita tudi na zgodovinske osebnosti.

Februar na Viasat Explore Trendi Boleče smešno tekmovanje komikov
Jamestown

Nadaljevanje v nedeljo, 3. februarja, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 8 x 60 min. │ Foto: NBCU

Nadaljevanje v nedeljo, 3. februarja, ob 21. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 8 x 60 min. │ Foto: NBCU

Igralska zasedba in snemalna ekipa serije Jamestown je bila nominirana za sedem baft in dve tudi prejela, vrh ledene gore pa predstavljata še prejet emmy in nominacija za to nagrado.

Februar na Epic Drama Virginija leta 1619: britanska kolonija Jamestown se, tako se vsaj zdi, nahaja na robu sveta. Dvanajst let je tam živelo izključno moško prebivalstvo, zdaj pa naselbina doživi pretres ob prihodu prvih žensk v to čudovito divjino.

Med njimi so tudi Alice, Verity in Jocelyn. Prepletajoče se zgodbe spremljajo te hrupne nove prišleke, ki povzročijo takojšne posledice v svetu ljubezni, poželenja, moči in preživetja.

Ko ljubezenski trikotniki, ostra rivalstva in velika tekmovalnost povzročijo nasprotja med prebivalci, se morajo ti zanesti na skupno odločno voljo po preživetju in uspešnem življenju.

Februar na Viasat Nature Trendi Nepogrešljive TV-vsebine za vse ljubitelje psov
Lightfields

Nadaljevanje v ponedeljek, 4. februarja, ob 22. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 5 x 60 min. │ Foto: ITV Global

Nadaljevanje v ponedeljek, 4. februarja, ob 22. uri. │ Sezona: 1. │ Št. epizod: 5 x 60 min. │ Foto: ITV Global

Številni člani igralske zasedbe serije so nastopili v drugih uspešnicah programa Epic Drama, kot so Endeavour, Borgia, Murdochove skrivnosti in Mušketirji, režiser Damon Thomas pa je najbolj znan po svojem delu pri serijah Penny Dreadful, Ubij Eve in Mularija.

Februar na Epic Drama Leta 1944 se mlada evakuiranka pridruži družini Felwood na kmetiji Lightfields, da bi po svojih močeh pomagala med vojno.

Po tragediji je bila hiša zapuščena, njena zgodovina pa je počasi zbledela iz spomina. Skozi leta vsi, ki živijo v Lightfieldsu, čutijo žalost skrivnostnega duha.

Vprašanja ostanejo neodgovorjena, resnica ostane prikrita in pravici ni zadoščeno, dokler se nekega dne ne vrne družina Felwood.

Pravi detektiv S3 Trendi Na HBO je prispela tretja sezona Pravega detektiva #video #foto

Program Epic Drama je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 251, program Epic Drama HD pa na programskem mestu 252.*

Prvi je vključen v programski opciji STANDARD in MEGA HD, drugi v programsko opcijo MEGA HD, oba programa pa omogočata funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Epic Drama.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin