SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Televizija Telekoma Slovenije

Vabljeni v družbo duhov, morilcev in volkodlakov

0

termometer

 | Foto:

Januarja so ponudbo videoteke Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije obogatile štiri žanrsko zanimive TV-serije, ki navdušujejo tako kritike kot gledalce.Najstniški volkodlak (Teen Wolf)

Januarske novosti v videoteki Pickbox | Foto:

Serijo Najstniški volkodlak lahko uvrstimo nekam med filme iz franšize Somrak in TV-uspešnico Prava kri. V središču dogajanja je najstnik Scott McCall (Tyler Posey). Tega nekega večera napade volkodlak, zaradi česar tudi sam postane volkodlak.

Serija, v kateri se pojavijo japonski zli duhovi in cela vrsta drugih mitoloških bitij iz različnih držav, je bila ustvarjena predvsem za najstniško občinstvo, a je vzbudila zanimanje pri veliko širšem krogu ljudi in postala pravi TV-fenomen.


Temna snov (Dark Matter)

Januarske novosti v videoteki Pickbox | Foto:

Serija Temna snov predstavlja zgodbo o šestih tujcih, ki se zbudijo iz induciranega spanja. Ker jim je nekdo izbrisal spomin, ne vedo, kako so prišli v kapsule. Na razpolago imajo le vesoljsko ladjo, polno orožja, vnaprej določeno potovanje pa jih bo popeljalo do odročne rudarske kolonije, kjer bo kmalu izbruhnila vojna.


Duhovi (Les Revenants)

Januarske novosti v videoteki Pickbox | Foto:

Vznemirljiva francoska serija Duhovi, prejemnica emmyja za najboljšo dramo v mednarodni konkurenci, vam bo pokazala, kaj se zgodi, ko se med žive vrnejo tisti, ki pred kratkim umrli.

Duhovi se pojavijo v človeški obliki, a se niso postarali niti za en dan in se ne zavedajo, kaj se jim je zgodilo. Kmalu se zgodi umor, ki je zelo podoben delu serijskega morilca iz preteklosti. So se kot duhovi vrnili tudi tisti, ki se ne bi smeli vrniti?


Wolf Creek

Januarske novosti v videoteki Pickbox | Foto:

Serija Wolf Creek je izpeljanka (spin-off) istoimenske grozljivke iz leta 2005, zgodbo obeh pa so navdihnili resnični umori sedmih mladih popotnikov, ki so na začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja pretresli Avstralijo.

Žrtve sina hrvaškega priseljenca in Avstralke Ivana Milata (tega so v seriji preimenovali v Micka Taylorja) so bili Britanci, Nemci in Avstralci, stari od 19 do 22 let. Milata so za umore obsodili na sedem dosmrtnih kazni, zaprt je v enem od najstrožje varovanih avstralskih zaporov.


Napovednik 6. sezone TV-serije Najstniški volkodlak:

[video: 67598 / ]


Kako gledati Pickbox?

Vse sezone omenjenih TV-serij in druge vsebine Pickboxa so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin