SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TV Telekoma Slovenije

Kaj imajo skupnega Barbie, Obuti maček, kralj Julij in 7 palčkov? #NagradnaIgra

0,02

termometer

Minimax nagradna igra

Pomlad je že v polnem zagonu, otroci pa poleg številnih aktivnosti na prostem z velikim veseljem pogledajo tudi kakšno risanko. Sploh, ko nam jo vreme malo zagode in prosti čas raje preživljamo doma.

Takrat pridejo na vrsto risanke, ki se jih vaši otroci najbolj razveselijo. Izbira teh je ogromna, priljubljene risanke vaših malčkov pa lahko najdete na otroškem programu Minimax, ki s svojim širokim programom otroke tako zabava kot tudi izobražuje.

TV-priporočila: Modra kri Trendi Modra kri za vse ljudi #video

Risanke lahko namreč otroke veliko naučijo, saj jim odpirajo pogled v drugačen svet in razvijajo domišljijo, risani junaki, kot so Barbie, Obuti maček, kralj Julij in 7 palčkov, pa vaše malčke na Minimaxu zabavajo že to pomlad.

Minimax nagradna igra Z Minimaxom in Telekomom Slovenije do otroškega kolesa!

Medijsko podjetje AMC Network, pod okrilje katerega spada Minimax, v sodelovanju s Telekomom Slovenije prireja nagradno igro, ki bo srečnemu izžrebancu prinesla izvrstno otroško kolo.

Skočite v čarobno deželo ali pa pokukajte v življenje palčkov

Otroci lahko s pomočjo Minimaxa skočijo v čarobno deželo, ki si jo je izmislila najmlajša Barbiejina sestra Chealsea. V risanki Barbie Dreamtopia se bodo pridružili prekrasnim morskim deklicam in z njimi zaplavali skozi mavrične reke, v družbi vil pa poleteli skozi oblake iz sladkorne pene.

Barbie Dreamtopia
1 / 10 Barbie Dreamtopia
2 / 10 Barbie Dreamtopia
3 / 10 Barbie Dreamtopia
4 / 10 Barbie Dreamtopia
5 / 10 Barbie Dreamtopia
6 / 10
7 / 10 7 palčkov in jaz
8 / 10 7 palčkov in jaz
9 / 10 7 palčkov in jaz
10 / 10 7 palčkov in jaz

Malčki bodo prav gotovo z veseljem pokukali tudi v svet palčkov in spoznali, kakšen je občutek, če se nenadoma prebudiš kot Sneguljčica v hišici sedmih palčkov. Prigode palčkov in novopečene Sneguljčice bodo lahko otroci spremljali v čisto novi seriji 7 palčkov in jaz.

Majske premiere na HBO Trendi Majske premiere na HBO

Vračajo se tudi kralj Julij in Pustolovščine Obutega mačka

Spomladanske dneve bosta malčkom popestrila še kralj Julij v animirani seriji Slava kralju Juliju in Obuti maček s svojimi pustolovščinami. Oba junaka bosta v novih sezonah otroke nasmejala do solz in jih držala v napetem pričakovanju ob njunih številnih dogodivščinah.

Slava kralju Juliju
1 / 10 Slava kralju Juliju
2 / 10 Slava kralju Juliju
3 / 10 Slava kralju Juliju
4 / 10 Slava kralju Juliju
5 / 10 Slava kralju Juliju
6 / 10 Obuti maček
7 / 10 Obuti maček
8 / 10 Obuti maček
9 / 10 Obuti maček
10 / 10 Obuti maček

Ob večerih pa se bodo lahko najmlajši pridružili tudi pogumnim in ljubkim varuhom sanj Monchhichijem na njihovih čarobnih pustolovščinah ustvarjanja sladkih sanj.

Izbira je res ogromna, saj se na kanalu Minimax z lahkoto najde risanko za vsak okus, ki bo vaše malčke zabavala, izobraževala ali pa ob večerih pospremila k mirnemu spancu.

Promocijski video programa Minimax:

Minimax in Minimax+ na televiziji Telekoma Slovenije

Videoteko Minimax+ boste na televiziji Telekoma Slovenije našli na programskem mestu 401*, linearni kanal Minimax pa na programskem mestu 400*. Do vsebin lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku. Več o programski opciji Minimax+ si preberite tukaj.

*Velja za komunikator BOX.

DKino trilogije Trendi Trilogije, ki jih ne boste mogli zavrniti #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin