Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 12. 2014,
15.02

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Instagram top 10 lestvica

Petek, 19. 12. 2014, 15.02

8 let

Top 10 letos najbolj priljubljenih fotografij na Instagramu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Letos je na Instagramu kraljevala Kim Kardashian, ki si je s poročno fotografijo prislužila kar 2,4 milijona všečkov, medtem ko fotografija njene gole zadnjice ni prišla med prvih deset.

1. Poroka Kim Kardashian in Kanyeja Westa – 2,4 milijona všečkov

Kim Kardashian je morda s svojimi golimi fotografijami res zlomila splet, a na Instagramu so uporabniki in uporabnice nagradili romantiko. Njena poročna fotografija s Kanyejem Westom je bila všeč kar 2,4 milijona ljudem, s čimer je za milijon všečkov prehitela Justina Bieberja.

2. Selfie Justina Bieberja in Selene Gomez – 1,9 milijona všečkov

Justin Bieber selfieja s svojim nekdanjim dekletom Seleno Gomez ni naslovil, zaradi česar je fotografija sprožila veliko ugibanj: sta spet skupaj ali ne? Fotografija je nastala na Bieberjevem zasebnem letalu.

3. Ariana Grande poljublja Miley Cyrus – 1,8 milijona všečkov

Največ všečkov so letos dobivale fotografije parov, na tretje mesto sta se namreč uvrstili prijateljici Ariana Grande in Miley Cyrus, ki sta se fotografirali na podelitvi MTV-nagrad, njun poljub pa je navdušil bolj kot objem Justina in Selene.

4. Justin Bieber v objemu Selene Gomez – 1,8 milijona všečkov

Tik za Ariano Grande je namreč fotografija Justina Bieberja in Selene Gomez, tokrat v objemu, ki je nastala na začetku leta 2014, ko je njuna romanca še cvetela.

5. Ariana Grande z našobljenimi ustnicami – 1,7 milijona všečkov

Še en selfie, ki je osvojil milijone, no, 1,7 milijona uporabnikov in uporabnic, je delo 21-letne Ariane Grande.

6. Neymar Jr. s sinom – 1,6 milijona všečkov

Kapetan brazilske reprezentance Neymar Jr. je najvišje uvrščeni športnik na lestvici. S pomočjo triletnega sina Davida Lucce mu je uspelo raznežiti 1,6 milijona uporabnikov in uporabnic.

7. Harry Styles s sestro Gemmo – 1,6 milijona všečkov

Tudi skupini One Direction se je uspelo uvrstiti na lestvico, natančneje njihovemu najbolj priljubljenemu članu Harryju Stylesu, ki se je na fotografiji pačil s svojo sveže diplomirano sestro Gemmo.

8. Beyonce in Blue Ivy – 1,6 milijona všečkov

Letošnja noč čarovnic je pri družini Carter Knowles minila v znamenju družine Jackson. Beyonce in njena hči Blue Ivy sta se namreč našemili v Janet Jackson in Michaela Jacksona.

9. Beyonce in Jay Z pred sliko Mone Lize – 1,5 milijona všečkov

Beyonce pa je navdihnila še eno fotografijo za noč čarovnic, ki je sicer ni posnela sama, jo je pa delila s svojimi sledilci in sledilkami. Ko sta z možem obiskala Pariz, sta se namreč fotografirala pred Mono Lizo, prizor pa je nato poustvaril eden od staršev, ki je svoja otroka oblekel v slavni par.

10. Kendall Jenner – 1,5 milijona všečkov

Leto 2014 pa je zaznamoval tudi vzpon nove Kardshianke, mlajše sestre Kim, Kourtney in Khloe, Kendall Jenner. Manekenka je milijon in pol uporabnikov in uporabnic Instagrama prepričala s preprostim selfiejem.

Ne spreglejte