Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
3. 5. 2018,
8.59

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,32

Natisni članek

Rob Kardashian debelost kilogrami hujšanje

Četrtek, 3. 5. 2018, 8.59

5 let, 11 mesecev

Zvezdnik zatrjuje: Nisem več videti tako

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,32

Brat razvpitih sester Kardashian-Jenner Rob Kardashian se že vrsto let bori z odvečnimi kilogrami. A zdaj mu je očitno uspelo shujšati, na novo podobo pa je skrivnostno namignil na Instagramu.

Edini moški v klanu Kardashian-Jenner Rob Kardashian se redko pojavlja v javnosti. To je za njegove sestre verjetno zelo nenavadno. Nazadnje so ga paparaci v svoje objektive ujeli julija 2017.

Tudi na družbenih omrežjih se ne kaže prav pogosto. Na njegovem profilu na Instagramu prevladujejo fotografije leto in pol stare hčerkice Dream, ki jo ima z nekdanjim dekletom Blac Chyno, fotografije sebe pa le redko objavi.

Rob Kardashian nekoč (na levi) in pred dvema letoma (na desni). Kako je videti danes, pa bo očitno razkril kmalu. | Foto: Cover Images Rob Kardashian nekoč (na levi) in pred dvema letoma (na desni). Kako je videti danes, pa bo očitno razkril kmalu. Foto: Cover Images

A zdaj je naredil izjemo, in to očitno z dobrim razlogom. Objavil je fotografijo, na kateri je precej okrogel, in jo pospremil s skrivnostnim zapisom: "Nisem več videti tako." Dodal je še nekaj namigov v obliki značk: #thetransformationiscoming (prihaja preobrazba, op. p.), #staytuned (ostanite z mano, op. p.), #nosurgery (brez operacije, op. p.), #putinwork (s trdim delom, op. p.).

Z objavo je očitno 31-letnik namignil, da se mu je znova uspelo znebiti odvečnih kilogramov, a bo oboževalce še nekaj časa pustil v nevednosti.

Z odvečnimi kilogrami pa se borijo tudi v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija, ki ga lahko na Planet TV spremljate od torka do petka ob 21.05.
V nocojšnji epizodi se bosta tekmovalcem pridružila slavna kajakaša Peter Kauzer in Benjamin Savšek, ki se bosta z njimi na Bohinjskem jezeru preizkusila v izzivu. Po naporni tekmi bo zmagovalna ekipa nagrajena z masažo, poraženci pa bodo čistili okna v hiši in se ob tem neizmerno zabavali. Kako, preverite že nocoj ob 21.05 na Planet TV!
Ne spreglejte