Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 5. 2018,
8.00

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,47

Natisni članek

Kim Kardashian razstrupljanje dieta Met Gala obleka

Petek, 18. 5. 2018, 8.00

5 let, 11 mesecev

Zvezdnica v strahu, da ji obleka ne bo prav

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,47

Kim Kardashian se je v želji, da bi na prireditvi Met Gala zasijala v vsem svojem zvezdniškem glamurju, lotila desetdnevne diete razstrupljanja. Uspelo ji je izgubiti nekaj kilogramov, zaradi česar pa jo je tik pred velikim dogodkom zaskrbelo, da ji obleka ne bo prav, je zdaj razkrila svojim oboževalcem.

Zvezdnica se je bala, da ji obleka zaradi treh kilogramov manj ne bo lepo pristajala. | Foto: Cover Images Zvezdnica se je bala, da ji obleka zaradi treh kilogramov manj ne bo lepo pristajala. Foto: Cover Images Priprave ne prestižne prireditve, kot je Met Gala, se za zvezdnike, ki si želijo na rdeči preprogi pustiti čim boljši vtis, začnejo že dolge tedne prej. Treba je najti pravo obleko in oblikovalca, zraven pa si omisliti primerno pričesko in mejkap.

Zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian je za piko na i nekaj tednov pred prireditvijo sprejela odločitev, da se bo lotila desetdnevne očiščevalne diete, katere potek je ves čas dokumentirala na družbenih omrežjih. V tem času ji je uspelo izgubiti nekaj kilogramov, kar pa ji je zadnji hip povzročilo nekaj skrbi.

Met Gala
Trendi Rihanna na najslavnejšo rdečo preprogo prišla kot papež #foto #video

"Pravzaprav sem bila precej živčna, kako bom nosila obleko, ker sem z razstrupljanjem izgubila okrog tri kilograme. Tako me je bilo ob zadnjem pomerjanju pri krojaču zares strah, da mi obleka ne bo prav. A ko sem jo pomerila, mi je bila kot ulita. Čista popolnost!" je zapisala na svoji spletni strani.

Da bi jim bila oblačila kot ulita in da bi izgubili čim več kilogramov, pa se že dolge tedne trudijo tekmovalci v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija, ki ga lahko na Planet TV spremljate od torka do petka ob 21. uri.

Nocojšnja epizoda bo še posebej napeta, saj sta na vrsti tehtanje in izločanje. Bo pa na izločanju po prijetnem presenečenju prejšnji petek, ko nihče ni odšel domov, danes sledil velik šok.


Kaj se bo zgodilo, preverite ob 21. uri na Planet TV!
kim kardashian
Trendi Zvezdnica zaradi prav posebnega dogodka na strogi dieti
Ne spreglejte