Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 1. 2021,
13.07

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,44

3

Natisni članek

kritike Instagram postava golota Elizabeth Hurley

Sreda, 27. 1. 2021, 13.07

3 leta, 2 meseca

Zvezdnica se zagovarja: fotografije je posnela moja mama #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,44

3

Potem ko je včeraj 55-letna manekenka in igralka Elizabeth Hurley objavila fotografijo zgoraj brez, na kateri ima oprsje spretno prikrito s plaščem, so se nad njo zgrnile kritike. Očitali so ji, da je narcisoidna in zagledana vase ter da je, če je te fotografije posnel njen najstniški sin, vse skupaj na meji bizarnega. Zvezdnica se je zdaj odzvala na te očitke.

Ne le njeni sledilci, tudi britanski novinar in voditelj Piers Morgan se je v jutranjem šovu Good Morning Britain lotit njene razgaljene fotografije in vprašanja, kdo je stal na drugi strani fotografskega objektiva, poroča portal Fox News. "Ja, videti je odlično, a kaj počenjaš, Liz? Zapade malo snega, ti pa se slečeš. In kdo je posnel te fotografije? Si rekla, da je fotografiral tvoj toliko in toliko star sin? Ali ni to strašljivo?" je med drugim izjavil.

Elizabeth Hurley
Trendi Elizabeth Hurley se pri 55 najraje kaže v bikinkah #foto

Po vsem tem se je na svojem profilu na Twitterju s pojasnilom oglasila Elizabeth Hurley. Pojasnila je, da je razgaljene ni fotografiral njen 18-letni sin Damian, ki je tudi v manekenskih vodah in je s svojo slavno mamo v zelo dobrih odnosih. "Daleč od tega, da namigujem, da so tabloidi pomešali dejstva, a te fotografije je pravzaprav posnela moja 80-letna mama. Nisem sicer prepričana, ali bo to pomirilo strasti ali ne," je pojasnila.  

V pogovorni oddaji Good Morning Britain je Morganova sovoditeljica Susanna Reid stopila zvezdnici v bran. Poudarila je, da ne razume povsem, zakaj se nekaterim zdi tako narobe, da ženska po 50. letu, ki je videti dobro, ponosno pokaže svojo lepoto in postavo ter se malce razgali.

Postavo sicer Elizabeth ves čas brez zadržkov kaže na svojem profilu na Instagramu. Nekaj njenih zadnjih objav si oglejte v videu na vrhu članka.

Trendi 55-letna zvezdnica z razgaljeno fotografijo razburila oboževalce #video
Trendi Tudi sredi zime srbska diva pozira v tangicah #video
Ne spreglejte