SiolNET. Trendi Svet znanih
3,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Župan Kijeva se je ločil

3,38

termometer

Vitalij Kličko |  | Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle
Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle

Nekdanji boksar, zdaj pa župan glavnega mesta Ukrajine, se je po 25 letih ločil od žene.

"Odločitev je bila obojestranska," je kijevski župan Vitalij Kličko dejal za ukrajinske medije in dodal, da z ženo Natalijo že več let živita v različnih državah, sta pa še vedno v dobrih odnosih.

"Že dolgo imava različne interese in različni življenji. Zdaj sva se odločila, da to postane uradno. Še naprej sva v dobrih odnosih, spoštujeva se, otroci so že odrasli, življenje pa gre naprej," je izjavil Kličko, potem pa na vprašanje novinarjev, ali je razlog za ločitev morda druga ženska, odgovoril z besedami himne Kijeva: "Moje srce je okupirano le s Kijevom, kako bi ga ne imel rad?"

Vitalij in Natalija Kličko sta se poročila leta 1997, v zakonu sta dobila tri otroke, dva sinova in eno hčer.

Natalija večino časa preživi v Nemčiji, kjer se skuša uveljaviti kot kantavtorica. Poje in snema tako v ukrajinskem kot ruskem jeziku, ker sta, kot pravi, oba jezika njena. "Ukrajinci in Rusi smo kot bratje in sestre, a je bilo v nas vsajeno sovraštvo in nezaupanje – čustva, ki jih prej ni bilo," je zapisala na svoji spletni strani, "na svojem albumu sem združila oba jezika. Morda je to moj majhen prispevek k ponovni združitvi slovanske duše."

Preberite še:

Momčilo Bajagić – Bajaga Trendi Bajaga se je po 33 letih ločil od žene, ki ji je posvetil vrsto svojih pesmi Totti Blasi Trendi Nogometni zvezdnik potrdil, po 20 letih je ljubezni konec Rupert Murdoch Jerry Hall Trendi Da je njunega zakona konec, jo je obvestil prek e-pošte

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin