Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 1. 2023,
19.01

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90

2

Natisni članek

Manca Špik Dejan Vunjak

Ponedeljek, 30. 1. 2023, 19.01

1 leto, 2 meseca

Znani Slovenci pripravili teren za najboljše smučarje sveta #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,90

2

Znani Slovenci pripravili teren najboljšim smučarjem sveta | Druženja v Kranjski Gori se je med drugimi udeležil tudi slovenski glasbenik Dejan Vunjak. | Foto Innea studio, Žan Zajc

Druženja v Kranjski Gori se je med drugimi udeležil tudi slovenski glasbenik Dejan Vunjak.

Foto: Innea studio, Žan Zajc

V četrtek so se znani Slovenci in Slovenke že tradicionalno za en dan prelevili v smučarje in se preizkusili na belih strminah. V Kranjski Gori so namreč tekmovali v smučanju, se družili in "pripravili teren" za slovenski smučarski praznik, ki se bo na vitranški strmini odvijal med 11. in 12. marcem.

Dogodka so se med drugim udeležili sanjski moški Blaž Kričej Režek, tekmovalci Exatlona ter glasbeniki Miki Vlahovič, Dejan Vunjak, Vili Resnik, Manca Špik, Zvita Feltna in Til Čeh.

Teja in Jani Jugovic
Trendi Znana Slovenca na medene tedne odpotovala na rajske Maldive #foto

"Kapo dol vsem smučarskim asom, ki se na pokalu Vitranc spustijo po podkorenski strmini. Mi smo se pomerili na dosti bolj položni progi, ampak je bil že to dovolj velik zalogaj. Brez dvoma bom raje ostal v glasbenih vodah (smeh, op. p.)," je povedal član skupine Victory Miki Vlahović, ki je kljub visokim pričakovanjem zmago prepustil mlajšim. 

Med dekleti je slavila Arijanna Sara di Palma, tekmovanja pa se je udeležil tudi sanjski moški Blaž Kričej Režek. | Foto: Innea studio, Žan Zajc Med dekleti je slavila Arijanna Sara di Palma, tekmovanja pa se je udeležil tudi sanjski moški Blaž Kričej Režek. Foto: Innea studio, Žan Zajc

Zmagal je bobnar skupine Zvita Feltna Matic Leban

Zmagovalec smučarske tekme je postal Matic Leban, bobnar skupine Zvita Feltna, ki je naslov prevzel od svojega kolega Blaža Geca. Ta je na tekmovanju zmagal lani. Drugo in tretje mesto sta si prismučala brata Teo in Til Čeh. Med dekleti je slavila Arijanna Sara di Palma (Sanjski moški), tesno pa ji je sledila Katrin Kostanjšek (Exatlon).

"Bilo je zabavno in letos je bila konkurenca kar močna," je povedal Matic Leban, ki bo naslov zmagovalca branil tudi naslednje leto. Sanjskemu moškemu Blažu je zmagovalni oder ušel le za las, ampak kot pravi sam, sta bili pomembni zabava in dobra energija, ki je ni manjkalo. 

Vsi zbrani so se strinjali, da so takšni dogodki odlična priložnost za druženje. "Slovenija je majhna, praktično vsak pozna vsakega in prav je, da se med seboj podpiramo," je povedal Vili Resnik in dodal: "Tudi sam bom na pokalu Vitranc, kjer bom tako kot vsako leto glasno navijal za naše smučarje in upal na slovensko zmago." 

Fotogalerija z dogodka:

Fotogalerija
1 / 13
Gaja Prestor
Trendi Slovenska pevka ima na Tajskem tudi letos težave: Mislila sem, da bom morala na operacijo
Bruno Šimleša
Trendi "Kozarec kokakole škodi manj kot občutek krivde, ker ste ga popili"
Joker Out Mac 2023
Trendi Joker Out v Liverpool s skladbo Carpe Diem
Ne spreglejte