SiolNET. Trendi Svet znanih
1,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Znane Slovenke z otroki v šolo: "Izpolnjevali bomo pogoj PCT, Poljub-Cartanje-Tolažbo"

1,85

termometer

Prvi šolski dan je za številne slovenske starše šoloobveznih otrok poseben dan in nič drugače ni z znanimi imeni iz sveta zabave. Nekateri so pot v šolo pridno dokumentirali na družbenih omrežjih.

Priljubljena pevka in podjetnica Rebeka Dremelj je bila ena prvih, ki se je letos oglasila s fotografijo svojih deklic Šajane in Sije na prvi šolski dan. Na družbenih omrežjih je delila fotografijo, kako ju spremlja v šolo, pri tem pa zapisala:

"Dragi otroci! Naj vam leto prinese polno pozitivnih spominov, veliko znanja in veliko lepih in pristnih odnosov," ter ob tem dodala, da bo tudi ona upoštevala pogoj PCT, a s prirejenimi kraticami, ki zadnje tedne krožijo med starši šoloobveznih otrok: "Mi starši pa obljubljamo, da bomo vestno izpolnjevali PCT-pogoj, Poljub-Cartanje-Tolažbo! Srečno in naj traja do 24. junija!"

Oglasila se je tudi priljubljena pevka Saša Lendero, ki je ob fotografiji svoje hčerke Arie, ki gre že v sedmi razred, zapisala: "Prvi september ... prvi dan šole ... prvič v sedmi razred. Tako mi je žal, da bodo naši otroci prikrajšani za mnogo tistega, kar je bilo nam, v njihovih letih, samoumevno - nasmehe, brezskrbnost, objeme, druženje brez omejitev, prepovedi, mask, testiranj, razdalje in strašenja." Ob tem je dodala: "Moje srce je žalostno."

Saša Lendero | Foto: Facebook Foto: Facebook

Tudi podjetnica Hajdi Korošec Jazbinšek, ki je zelo aktivna na družbenih omrežjih, je delila video odhoda svojega sina Danteja, ki vstopa v drugi razred, v šolo. Njegov mlajši brat Evan pa bo letos začel obiskovati prvi razred.

Utrinke prvega šolskega dne je ponosno delila tudi pevka in podjetnica Tinkara Fortuna, ki smo jo spoznali v šovu Popstars kot članico skupine Bepop. Tinkara je mama treh hčera, 15-letne Taje, ki odhaja v drugi letnik srednje šole, osemletne Vite, ki gre v tretji razred, in šestletne Flore, ki je postala prvošolka.

Preberite tudi:

Adrijana Leskovšek Novice Začetek šole: pustite jim svobodo, otroci imajo dovolj svojih skrbi učilnica otroci Novice Ministrstvo: Če se šola ne bo držala ukrepov, jo bo inšpekcija zaprla

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin