SiolNET. Trendi Svet znanih
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zanimivo! Angelina Jolie si najema spremljevalce

4

termometer

Ko moški najame spremljevalko, je največkrat takoj obtožen druženja s prostitutko, a ko spremljevalca najame zvezdnica, je navidezno vse v najlepšem redu.

Chris Gaida je poklicni spremljevalec zvezd, ki se je odločil, da bo postal znan in prepoznaven. Očitno tudi na račun svojega posla, saj je časopisom jasno in glasno priznal, da sta bili do zdaj med njegovimi strankami tudi igralki Angelina Jolie in Julia Roberts.

"Delo spremljevalca zvezd je, če ga obvladaš, precej zanimivo in predvsem dobro plačano. Spremljevalec zvezd je naziv, ki vsakogar spomni na spremljevalke, torej prikrite prostitutke, a moje delo s tem nima opraviti prav nič, saj so me zvezdnice najemale za spremstvo na določenih dogodkih in za družbo na rdeči preprogi," pravi Gaida, ki zatrjuje, da z nobeno od zvezdnic nikoli ni prestopil meje poslovnega odnosa.

"Predvsem je delo spremljevalca zvezd, da zvezdnico pripelje do rdeče preproge, torej do tja, kjer se dogodek začne. Potem sem ponavadi poskrbel, da sem jo predstavil medijem, zraven gledal na uro, da ne bi zamudila v dvorano, in jo pravočasno odpeljal do njenega sedeža na prireditvi ali v garderobo. Najbolj pomembno je, da se imajo zvezdnice lepo, da uživajo," je še povedal Gaida in izdal, da so poleg Angeline in Julie njegove usluge uporabile še Queen Latifah, Mariah Carey, Cameron Diaz, Pamela Anderson, Jessica Alba, Whitney Houston in Betty White, med moškimi pa je omenil Enriqueja Iglesiasa, ta ga je celo povabil na zabavo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin