Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 1. 2014,
14.29

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Francois Hollande afera

Ponedeljek, 13. 1. 2014, 14.29

8 let

Vroči prizori domnevne Hollandove ljubice (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Kdo je igralka, ki so ji mediji pripisali vlogo ljubice francoskega predsednika Francoisa Hollanda?

V zadnjih tednih Francijo pretresa nov škandal njihovega predsednika Francoisa Hollanda, čigar ljubezenska preteklost je bila predmet govoric že za časa njegove predsedniške kampanje. Pred leti se je namreč od žene ločil zaradi afere z novinarko Valérie Trierweiler, zdaj pa odmeva njegova domnevna romanca s francosko igralko Julie Gayet.

Oba, tako predsednik kot Gayetova, romantično razmerje seveda zanikata, so pa francoski in drugi tuji mediji svetlolaso lepotico kljub temu vzeli pod drobnogled. Kdo je torej čedna igralka, ki naj bi zmešala glavo 59-letnemu Hollandu?

Julie Gayet ima 41 let, rodila se je očetu zdravniku (profesorju črevesne kirurgije) in mami, ki je v kraju Suresnes v pokrajini Hauts-de-Seine vodila antikvariat. Študirala je psihologijo in zgodovino umetnosti, zanimal pa jo je tudi cirkus. Pri sedemnajstih je odšla študirat igro v London, študij pa nadaljevala v Parizu. "Ženska, prijateljica, ljubimka in mama" V svoji dozdajšnji karieri je posnela lepo število filmov, ki so jih dobro sprejeli tudi kritiki. Že z debitantsko vlogo v filmi Tri barve: Modra režiserja Krzysztofa Kieslowskega iz leta 1993. Ima dva otroka, poročena pa je z argentinskim režiserjem in scenaristom Santiagom Amigoreno.

Na videz krhka lepotica, ki sebe opisuje kot "žensko, prijateljico, ljubimko in mamo", je zadnja leta tudi precej glasna podpornica francoskih socialistov. Da so jo začeli povezovati s Francoisom Hollandom, pravzaprav ni naključje, saj je bila njegova podpornica že med njegovo predsedniško kampanjo pred dvema letoma.

"Prvič sva se srečala na mirnem neformalnem kosilu, čisto iz radovednosti. Spoznala sem skromnega moža, ki pa je bil obenem tako mogočen, da zdaj sedim tu pred vami," je o svoji odločitvi, da Hollanda podpre pri kampanji, takrat navdušeno povedala medijem. "Zna poslušati, kar je zelo, zelo, zelo redko. Zares me je navdušil, z njim se lahko o vsem pogovarjaš do zadnje podrobnosti." Od filmske prostitutke do lezbijke Zanimivo preroška pa je tudi vloga v njenem zadnjem filmu Quai d'Orsay, v katerem igra diplomatsko svetovalko francoskega zunanjega ministrstva. International Bussiness Times piše, da se je eden od francoskih tabloidov ob tem vprašal, ali ni Julie za nasvet o tematiki iz filma vprašala kar svojega novega fanta.

Tudi sicer je njena igralska kariera precej zanimiva, saj ima v svojem repertoarju tako vlogo prostitutke kot lezbijke. Na njene najbolj vroče prizore zdaj še posebej radi kažejo prav francoski mediji, igralka in predsednik pa vztrajata pri svojem.

Oglejte si napovednik enega Juliejinih najbolj vročih filmov Sans laisser de traces iz leta 2010:

Ne spreglejte