Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 1. 2020,
11.54

Osveženo pred

4 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93

1

Natisni članek

Twitter Carpool Karaoke James Corden

Petek, 24. 1. 2020, 11.54

4 leta, 2 meseca

Video Jamesa Cordna, ki je šokiral oboževalce #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93

1

James Corden | Foto Reuters

Foto: Reuters

Na Twitterju je zaokrožil videoposnetek Jamesa Cordna, kako med snemanjem videa za Carpool Karaoke sploh ne vozi avtomobila, ampak ga vleče tovornjak pred njim.

princ Harry, Justin Trudeau
Trendi Kanadčani zaradi Harryja in Meghan podpisujejo peticijo #video

Britanski voditelj James Corden je pred nekaj leti začel s posebnimi karaokami z zvezdniki, ki so posnete med vožnjo avtomobila, ki ga vozi voditelj. Povabljeni zvezdnik sedi ob njem in skupaj prepevata njegove uspešnice, medtem ko se prebijata skozi gost losangeleški promet.

Do zdaj je bilo videti, kot da James med Carpool Karaokami resnično vozi avtomobil, a nedavni video, ki je zaokrožil na Twitterju, kaže drugačno sliko. Videti je namreč, da Jamesovo vozilo vleče tovornjak. "Videl sem Jamesa Cordna in Justina Bieberja, kako snemata Carpool Karaoke, in prav zaradi tega imam težave z zaupanjem - on sploh ne vozi!" je zapisal tviteraš Zoli Honig.

Je oboževalce ves čas vlekel za nos?

Odzivi na ta viralni video so mešani: nekateri se čutijo prevarane, češ da jih je voditelj vsa ta leta vlekel za nos, spet drugi pa čutijo olajšanje, da je varnost na prvem mestu.

"Ves čas se mi je zdelo neverjetno, da je James Corden tako osredotočen na vožnjo, hkrati pa tako zavzeto poje," se je glasil eden od zapisov, ter: "James je na cesto gledal 30 odstotkov časa, spraševal sem se, kako se ne zaleti. Zdaj se pravzaprav počutim bolje." A tudi: "Zdaj se pa počutim izdanega. Torej je bilo vse laž."

A ni trajalo dolgo, da so kar iz šova The Late Late Show, ki ga vodi slavni voditelj, sporočili, da je šlo zgolj za izjemo. "James vedno vozi med Carpool Karaokami. Vendar pa ob redkih priložnostih, ko načrtujemo kaskadersko komponento, producenti odločijo, da bi bilo nevarno voziti, zato uporabimo vlečno vozilo."

Preverite še:

James Corden
Trendi Slavni voditelj priznal, da nosi žensko spodnje perilo #video
Ne spreglejte