SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Uporabniki Amazona ocenjujejo Moneta

1

termometer

Spletni gigant je na svoji ameriški spletni strani začel ponujati tudi umetniška dela, pri katerih pa so si duška dali predvsem komentatorji.

Čeprav pri Amazonu še niso izdali, koliko umetniških del so prodali od torka, ko so začeli na svojih straneh prodajati originalna platna umetnikov, kot sta Claude Monet in Andy Warhol, pa so bili precej bolj zgovorni uporabniki spletne strani, ki so dela, ki si jih verjetno zaradi visokih cen ne morejo privoščiti, šaljivo pokomentirali, poroča New York Times. Pod Monetov portret sina Jeana so na primer napisali, ali obstaja morda elektronska različica za Kindle, med prednosti izdelka pa so uvrstili podatek, da je dobro videti nad straniščno školjko. Med slabostmi si pripomnili, da sta tako okvir kot slika videti rabljena.

Eden do komentatorjev se je nato pošalil, da bo sliko dodatno obdelal kar sam, saj ima doma nekaj vodenih barvic, umetniško delo pa bo tako imelo bolj izrazite barve.

Erik Fairleigh iz Amazona je sicer za New York Times povedal, da so s prvimi odzivi zadovoljni, ni pa jasno, ali je s tem mislil tudi na komentarje. Eden od uporabnikov Amazona je na primer dejal, da je kot privilegiran član Amazona pri dostavi 2,5 milijona dolarjev vredne slike prihranil vsaj 20 dolarjev, pod Warholovo grafiko Campbellove juhe pa je neki šaljivec dodal povezavo do dejanske konzerve juhe, ki jo prav tako prodaja Amazon, in dopisal, da gre za precej cenejšo različico izdelka, ki je hkrati okusna.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin