Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
10. 5. 2016,
10.09

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,88

Natisni članek

razmerje zveza Tomi Meglič Tara Zupančič

Torek, 10. 5. 2016, 10.09

6 let, 6 mesecev

Tara o zvezi s Tomijem: njegova otroka je že spoznala

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,88

Foto: Pop TV

Vse bolj priljubljena voditeljica Tara Zupančič nam je zaupala nekaj podrobnosti o zvezi s Tomijem Megličem.

Tara Zupančič, voditeljica oddaje Pop In, in Tomi Meglič, frontmen skupine Siddharta, sta najnovejši znani par na slovenski sceni. A biti v zvezi z enim največjih in prepoznavnih rockerjev pri nas, ni kar tako. Urnik je obrnjen na glavo, tu so še oboževalke in pa nekdanja partnerica, s katero ima Tomi dva otroka. Vendar se za zdaj vse odvija gladko in zelo lepo, nam je zaupala Tara.

Njegov urnik ji je pisan na kožo

"Še dobro, da imam tudi sama precej fleksibilen urnik, delam večinoma popoldne in zvečer. Meni povsem ustreza, da tudi on nima delovnika od 8. do 16. ure (smeh, op. p.). Tudi sama sem tak človek, ki ima raje bolj sproščen urnik, predvsem pa sem tudi jaz bolj nočna ptica, zato me njihovi koncerti prav nič ne motijo, grem zelo rada zraven (smeh, op. p.). Tak življenjski slog mi zelo ustreza. No, za zdaj, morda mi bo šel pa čez 20 let na živce," nam je v smehu zaupala Tara, ki je s Tomijem v zvezi dobre tri mesece. "Fino se imava. Tako kot na začetku vsake zveze, ko si čisto zaljubljen in je vse super, a upam, da bo to še kar trajalo, kakor to vedno upaš (smeh, op. p.)."

 | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Tudi z bivšo se dobro razume

Lepa voditeljica je spoznala tudi Noro in Zaka, otroka, ki ju ima Tomi z manekenko Manco Simčič, njo pa je spoznala že veliko prej. Pravi, da so v zelo dobrih odnosih. "Vsi skupaj kot družina delujejo zelo dobro, imajo se radi in vse stvari imajo urejene. Vsi se dobro razumemo, super je," nam je še zaupala in dodala: "Če onadva ne bi imela tako dobrega odnosa, bi bilo verjetno drugače. Sicer ne vem, v takšnem položaju nisem bila še nikoli, ni prav lahko, a oba veliko naredita za to, da se čisto vsi razumemo."

Tara je bila pred tem v zvezi s še enim znanim slovenskim glasbenikom, Janom Plestenjakom, ki pa naj bi bil zdaj spet v zvezi z nekdanjo misico Tino Gaber.

Ne spreglejte