SiolNET. Trendi Svet znanih
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Slovenski lepotci bodo peli in igrali v dobrodelne namene

4

termometer

 | Foto:
Jure Rugani, finalist svetovnega lepotnega izbora v Indoneziji, je pripravljen na nov podvig. Danes je na trnih, saj prireja dobrodelno zabavo Ljubljani.

Mister Slovenije 2013 Jure Rugani se je komaj dobro spočil od napornega svetovnega lepotnega izbora v Indoneziji, zdaj pa je že pred novim izzivom. Postavni in nasmejani Ljubljančan je na Mister International dokazal, da je na Slovenijo vedno treba računati, saj se je uvrstil med finaliste TOP 15. Da je podalpski lepotec angažiran na različnih področjih, pa dokazuje s projektom, ki ga bo sklenil prav danes, ko prireja dobrodelno zabavo v središču Ljubljane. Jureta smo zmotili med pripravami na današnji večer in priznal je, da je malce na trnih, obenem pa presenečen nad tem, kako dober odziv je doživel med ljudmi, ko jim je zaupal svoje načrte za današnji večer.

"Upam si trditi, da bo dogodek uspel, saj tolikšnega odziva, kolikor sem ga v zadnjih dneh deležen, nisem pričakoval. Na zabavo je vabljen kdorkoli. Vstopnina 5 evrov na osebo pa bo romala Varstvenemu centru Šentjur, natančneje enoti Šmarje pri Jelšah. Ta skrbi za osebe z motnjami v razvoju," je ponosen na akcijo Jure, ki je za pomoč pri pripravi programa zaprosil kar svoje kolege, slovenske mistre.

"Nastopili bodo člani narodno-zabavnega ansambla Aufbiks, v katerem igra najuspešnejši mister vseh časov Miha Dragoš. Poleg njih pa se bo v vlogi pevca predstavil še zadnji mister universe Slovenije Matjaž Kumelj, nastopil bo tudi Trkaj in svetovni prvak v igranju na harmoniko Blaž Brudar, sicer finalist prejšnjega izbora Mister Slovenije," je še povedal Jure med pripravami na današnji dobrodelni večer.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin