Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 9. 2023,
18.05

Osveženo pred

7 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,33

Natisni članek

manekenka Slovenka Maja Malnar režiser Woody Allen

Četrtek, 7. 9. 2023, 18.05

7 mesecev, 3 tedne

Slovenska manekenka v družbi 87-letnega kontroverznega režiserja #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,33
Maja Malnar | 35-letna manekenka in modna blogerka Maja Malnar, ki je tudi nekdanja članica skupine Sexplosion, je ena izmed naših najuspešnejših vplivnic, ki ji je kariero uspelo zgraditi v tujini. | Foto Profimedia

35-letna manekenka in modna blogerka Maja Malnar, ki je tudi nekdanja članica skupine Sexplosion, je ena izmed naših najuspešnejših vplivnic, ki ji je kariero uspelo zgraditi v tujini.

Foto: Profimedia

Jubilejnega že 80. beneškega festivala se je udeležila tudi slovenska manekenka Maja Malnar, ki že več let živi in dela v tujini. V Benetkah si je ogledala najverjetneje zadnji film slovitega režiserja Woodyja Allena in kasneje nekaj časa tudi preživela v njegovi družbi.

Film Coup de Chance, ki so ga premierno predvajali prav v Benetkah, je Allenov 50. in najverjetneje tudi zadnji celovečerni film. 

Malnarjeva je po premieri filma režiserja Woodyja Allena tudi spoznala in nekaj časa preživela v njegovi družbi. S sledilci na Instagramu je delila skupno fotografijo in zapisala: "Nasvidenje, veliki! Nad filmom sem povsem navdušena."

Fotografija z Woodyjem Allenom, ki jo je Maja Malnar delila s sledilci na Instagramu. | Foto: Instagram/Maja Malnar Fotografija z Woodyjem Allenom, ki jo je Maja Malnar delila s sledilci na Instagramu. Foto: Instagram/Maja Malnar

Posvojena hči ga je obtožila spolnega nadlegovanja

Allenov ugled sicer že več let ni najboljši. Slovi namreč po tem, da je imel več ljubezenskih razmerij z glavnimi igralkami svojih filmov, med drugim z Louise Lasser, Diane Keaton in Mio Farrow. Avgusta leta 1992 ga je njegova hči Dylan Farrow, ki jo je posvojil z Mio Farrow, pri sedmih letih obtožila, da jo je spolno nadlegoval. "Odkar pomnim, mi je oče počel stvari, ki mi niso bile všeč," je dejala takrat. Allen je obtožbe večkrat zanikal.

Leta 1997 se je poročil z južnokorejsko igralko Soon-Yi Previn, drugo posvojeno hčerko svoje bivše partnerke Mie Farrow in Dylanino sestro. Med njima je 35 let starostne razlike.

Režiser judovskega rodu Woody Allen in južnokorejska igralka Soon-Yi Previn sta poročena od leta 1997. | Foto: Guliverimage Režiser judovskega rodu Woody Allen in južnokorejska igralka Soon-Yi Previn sta poročena od leta 1997. Foto: Guliverimage

Na Instagramu ima kar 1,4 milijona sledilcev

35-letna manekenka in modna blogerka Maja Malnar, ki je tudi nekdanja članica skupine Sexplosion, je ena izmed naših najuspešnejših vplivnic, ki ji je kariero uspelo zgraditi v tujini. Nekaj let je skupaj s takratnim fantom, uspešnim filmskim producentom Justinom Nappijem, živela tudi v Los Angelesu, kjer je spoznala številne zvezdnike, na primer igralca Zaca Efrona in pevca Justina Timberlaka.

Da je ena najuspešnejših slovenskih vplivnic, kaže to, da ima na svojem profilu na Instagramu kar 1,4 milijona sledilcev, krepko več od drugih slovenskih vplivnežev.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Malnar (@majamalnar)

Preberite tudi:

Woody Allen
Trendi Woody Allen zanika zapise v medijih o upokojitvi
Heidi Klum
Trendi Med zvezdnicami, ki so si v Cannesu upale pokazati največ, tudi Slovenka #foto
Linda Evangelista
Trendi Eni najuspešnejših manekenk vseh časov dvakrat diagnosticirali raka dojk
Ne spreglejte